Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Σαρκοζί για ΓΑΠ: Είναι ψυχοπαθής και καταθλιπτικός. Μετάφραση Μαξίμου – βαρώνων: Είχαμε μία εποικοδομητική συνομιλία!!


ΣΑΡΚΟΖΙ ΣΕ ΟΜΠΑΜΑ: «ΤΡΕΛΟΣ» ΚΑΙ «ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ» Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Νοεμβρίου 9, 2011
Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι δημοσιογράφοι στη συνέντευξη τύπου Σαρκοζί – Ομπάμα στις Κάννες!
Άρχισαν να σχολιάζουν τους Παπανδρέου και Νετανιάχου, ενώ τα μικρόφωνα είχαν ανοίξει νωρίτερα.
«Τρελό» και «καταθλιπτικό» χαρακτήρισε ο Νικολά Σαρκοζί τον Γιώργο Παπανδρέου, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Le Parisien.
Σύμφωνα πάντα με τη γαλλική εφημερίδα, και οι δυο ηγέτες έκριναν πως ο Ελληνας Πρωθυπουργός έκανε σοβαρό λάθος ανακοινώνοντας το επίμαχο δημοψήφισμα για το σχέδιο στήριξης της 26ης Οκτωβρίου.
Τη συζήτηση μεταξύ των δύο προέδρων άκουσαν πολλοί Γάλλοι δημοσιογράφοι, μέσω των ακουστικών μετάφρασης, λίγο πριν από συνέντευξη Τύπου στη Σύνοδο των Καννών.
Στη συνομιλία του με τον Αμερικανό πρόεδρο ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας χαρακτήρισε επίσης «ψεύτη» τον Ισραηλινό ομόλογό του Μπεντζαμίν Νετανιάχου.
«Δεν μπορώ ούτε να τον δω πλέον, είναι ψεύτης», δήλωσε ο Σαρκοζί στο Ομπάμα στις 3 Νοεμβρίου στο περιθώριο της συνόδου της Ομάδας των 20 στις Κάννες.
«Εσύ τον έχεις βαρεθεί, αλλά εγώ έχω να κάνω μαζί του σε καθημερινή βάση» απάντησε ο Ομπάμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα Arret sur Images και οι οποίες επιβεβαιώνονται και από άλλα ΜΜΕ στη Γαλλία και το Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου