Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

Η ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΜΠΟΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ "Daily Mirror: “Η Γερμανία είναι ο νέος αφέντης μας”…"

Η ιρλανδική κυβέρνηση παραπονέθηκε στους Ευρωπαίους εταίρους, μετά την διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών του προϋπολογισμού που είχαν κοινοποιηθεί σε ΕΕ-ΔΝΤ, από Γερμανούς βουλευτές πυροδοτώντας πολιτική θύελλα στην Ιρλανδία.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η αντιπολίτευση αντέδρασαν εξαγριωμένα για το γεγονός ότι, τα στοιχεία του προϋπολογισμού του Δεκεμβρίου

έγιναν γνωστά πρώτα στους Γερμανούς βουλευτές και μετά στους Ιρλανδούς, αυξάνοντας τους φόβους ότι η διάσωση από ΕΕ-ΔΝΤ υπονομεύει την Ιρλανδική κυριαρχία.
“Η Γερμανία είναι ο νέος αφέντης μας”…
Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο της ιρλανδικής Daily Mirror. Οι ηγέτες της αντιπολίτευσης στο κοινοβούλιο περιγράφουν τις διαρροές ως «απίστευτες» και «άνευ προηγουμένου» και απαιτούν εξηγήσεις από την κυβέρνηση.
Νέα γερμανική νομοθεσία παρέχει στο Κοινοβούλιο το δικαίωμα να είναι πλήρως ενήμερο για την πρόοδο των χωρών διάσωσης (και όχι μόνο), πριν την εκταμίευση των δόσεων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου