Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011

ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ: ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΧΙΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ!

HELLAS-ORTHODOXY
Πραγματικά απίστευτα τα όσα συνέβησαν χθες πριν και κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Μακελειό" που παρουσιάζει ο Στέφανος Χίος στο KONTRA CHANNEL: Ένας από τους καλεσμένους του ήταν ο Παναγιώτης Αποστόλου (στην εικόνα δίπλα τον βλέπετε κάτω αριστερά), που πρόσφατα διαγράφηκε από το προδοτικό Λάος εξαιτίας της αντιμνημονιακής του δράσης.

Αυτό ενόχλησε τον Καρατζαφέρη, επειδή γνωρίζει πως ο Παναγιώτης δεν μασάει τα λόγια του και μπορεί να τον ξεβρακώσει ολοκληρωτικά, αφού γνωρίζει πολλά: Έτσι, πριν αρχίσει η εκπομπή τηλεφωνούσε στο κανάλι και απαιτούσε να μην ξεκινήσει!
Μάλιστα, ακόμα κι όταν άρχισε η εκπομπή ο Καρατζαφέρης έπαιρνε τηλέφωνα για να διακοπεί, με αποτέλεσμα ο Χίος να εκραγεί στον αέρα και να ζητήσει να μην τον παίρνουν τηλέφωνα για να παρέμβουν!!!
Ακόμα δεν υπάρχει το σχετικό βίντεο, αλλά τα εξωφρενικά αυτά γεγονότα μας κάνουν να αναρωτιόμαστε: ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;
Σαν πολύ...σοβαρά δεν πήρες το ρόλο του ΠΡΟΔΟΤΗ, ρε;
Σαν πολύ θάρρος δεν πήρες, με τη βοήθεια των νταβατζήδων και των Μασώνων που σε στηρίζουν;
Συγχαίρουμε τον Χίο για το θάρρος του να γράψει κανονικά τον ΜΑΦΙΟΖΟ Κωλοτούμπα και να συνεχίσει την εκπομπή του, στην οποία "έπαιξε" και το βίντεο με τις εμετικές δηλώσεις της Κιμπούτζ Τζαβέλα!
Εδώ μέσα, μας απειλούν συνεχώς τα κουτάβια του Λάος και όχι μόνο: Φαίνεται πως αυτή την γραμμή έχουν πάρει, νομίζοντας πως έτσι θα μας...φοβίσουν!
Αυτά είναι τα καθάρματα που παριστάνουν τους "υπερπατριώτες": Ένα μάτσο τραμπούκοι, εκβιαστές και υπηρέτες ξένων συμφερόντων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου