Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ GOLDMAN SACHS

Εξέλιξη βόμβα! Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου θεωρεί συκοφαντική δυσφήμιση την εργασία στην Goldman Sachs! Καλωσορίζουμε τον σύντροφο Γιώργο στον αγώνα!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 18, 2011
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/11/papakonstantinou.jpg?w=620&h=385Μετά βδελυγμίας φαίνεται να διαψεύδει ο υπουργός περιβάλλοντος, κλιματικής αλλάγής κλπ κλπ, την είδηση που αναπαράχθηκε σε κάποιες ιστοσελίδες που διατηρούν καλές σχέσεις με κόμμα που στηρίζει την κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει, σύμφωνα με την οποία ο κύριος Παπακωνσταντίνου εργάστηκε στο παρελθόν στην Goldman Sachs!
Τα δημοσιεύματα αυτά που στο μεσοδιάστημα δεν είχαν διαψευσθεί, παρά το ότι πλέον ο κύριος Παπακωνσταντίνου είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον ΛΑΟΣ, μετέφερε ο Πάνος Καμμένος στην βουλή, κατα την προχθεσινή του ομιλία.
Εκεί λοιπόν φαίνεται ότι ξύπνησε το DNA του κυρίου Παπακωνσταντίνου. Αυτό το ψήγμα ηρωϊσμού που φέρει το Ελληνικό αίμα μέσα στους αιώνες και …εγένετο θαύμα!
Ο άνθρωπος που πριν λίγους μήνες εξόργιζε την Ευρώπη για την επιμονή του να υπερασπίζει τα περιβόητα Swaps της Goldman Sachs, εξερράγη! Έστειλε μάλιστα αυστηρή επιστολή στον Πάνο Καμμένο με την οποία του ζητά να ανακαλέσει, θεωρώντας ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΟ να είσαι υπάλληλος της Goldman Sachs! Αυτό κύριοι είναι το Ελληνικό θαύμα!
Ξύπνησε μέσα του της δικαιοσύνης ο ήλιος ο νοητός και έσπασε τις αλυσίδες. Γιατί πράγματι και εμείς πιστεύουμε ότι είναι υποτιμητικό, άθλιο και ποταπό για έναν Έλληνα να εργάζεται στην Goldman Sachs. Δεν περιμέναμε όμως ποτέ πως θα ακουγόταν από τα χείλη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου!
Εμπρός λοιπόν Γιώργο… τώρα που έκανες την υπέρβαση, ας επιτεθούμε μαζί στον κ. Χριστοδούλου, στον Παπαδόπουλο του ΤΤ αλλά (γιατί όχι;) και στον Κώστα Σημίτη, τον άνθρωπο που άνοιξε την Κερκόπορτα στην εταιρεία – βρυκόλακα!
Αν δεν μας πιστεύετε, δείτε το επίμαχο σημείο στην επιστολή του: σας ζητώ δημόσια δήλωση ανάκλησης όσων αναφέρατε από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων για δήθεν εργασία μου στην Goldman Sachs, δεδομένου ότι συνιστούν προφανή προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμισης εκ μέρους σας για την οποία υπάρχουν και ποινικές συνέπειες εκ του νόμου.
Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

H Aπάντηση Καμμένου σε Παπακωνσταντίνου

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Νοεμβρίου 18, 2011
Προς : τον Υπουργό Περιβάλλοντος,                    Aθήνα, 18 Νοεμβρίου 2011               Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
κύριο Γιώργο Παπακωνσταντίνου
Κύριε Παπακωνσταντίνου,
σε απάντηση της επιστολής της 17ης Νοεμβρίου 2011 με αριθ. πρωτ. ΕΜΠ 86, σας απαντώ τα κάτωθι :
  1. Πράγματι στη Βουλή την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011 κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης αναφέρθηκα σε εσάς και είπα ότι εργαστήκατε στην εταιρεία Goldman Sachs.
  1. Χαίρομαι ιδιαίτερα που το θεωρείτε εξευτελιστικό και συκοφαντικό να εργάζεται κάποιος σε τράπεζα που αποκαλείται τράπεζα οικονομικών δολοφόνων. Δεν νομίζω να χαίρεται το ίδιο και ο Πρωθυπουργός.
  1. Λυπάμαι που θα σας βάλω στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να στραφείτε κατά του πολιτικού σας προϊστάμενου αρχηγού του ΛΑΟΣ που σας έδωσε την στήριξή του για να συνεχίσετε να εργάζεστε ως Υπουργός, διότι ο κ. Γ. Καρατζαφέρης πρόεδρος του ΛΑΟΣ,  στις 1-6-2011 σε συνέντευξη του στο περιοδικό CRASH και στον εκδότη του Γιώργο Τράγκα, στη σελίδα 31 σας αναφέρει ως πρώην υπάλληλο της Goldman Sachs και μάλιστα λέει ότι «στο παρελθόν δουλέψατε στην Goldman Sachs και εφαρμόσατε την πολιτική της».
Πιθανώς να αναφέρεται στα cds.
  1. Κατόπιν των ανωτέρω κι επειδή για όλα υπάρχει ένα όριο, όπως λέτε κι εσείς στην επιστολή σας, απαιτώ δημόσια δήλωση αναιρέσεως όσων αναφέρετε στην επιστολή σας, δεδομένου ότι συνιστούν πρωτοφανή προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμισης εκ μέρους σας για την οποία υπάρχουν συνέπειες εκ του νόμου.
  1. Τηλεφωνήστε στον κύριο Αλαφούζο στη Νέα Μάκρη, να σταματήσει την αήθη επίθεση εναντίον μου από τον ΣΚΑΙ.
  1. Αν θέλετε να ζητήσετε συγνώμη από τον πολιτικό σας προϊστάμενο κύριο Γ. Καρατζαφέρη, τηλεφωνήστε από το τριψήφιο τηλέφωνο σας στους συναδέλφους σας κ.κ. Γεωργιάδη και Βορίδη για να ζητήσετε ακρόαση.
    ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ                                                                                                                                                          Ανεξάρτητος Βουλευτής  Β΄Αθηνών

κ. Παπακωνσταντίνου, για τον κ. Καρατζαφέρη δεν υπάρχουν ποινικές συνέπειες εκ του νόμου;;

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Νοεμβρίου 18, 2011
Ο κ. Παπακωνσταντίνου σε επιστολή του προς τον βουλευτή Πάνο Καμμένο αναφέρει μεταξύ άλλων:
Όμως, επειδή για όλα υπάρχει και ένα όριο, σας ζητώ δημόσια δήλωση ανάκλησης όσων αναφέρατε από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων για δήθεν εργασία μου στην Goldman Sachs, δεδομένου ότι συνιστούν προφανή προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμισης εκ μέρους σας για την οποία υπάρχουν και ποινικές συνέπειες εκ του νόμου. Παρακαλώ για τις ενέργειές σας”.
Διαβάστε τώρα τι είχε δηλώσει ο κ. Καρατζαφέρης, στο ΡΑΔΙΟ 9 και στον δημοσιογράφο κ. Μάνο Κακλαμάνο στις 9/6/2011.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΑθήνα, 9 Ιουνίου 2011ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ Ρ/Σ 9

«Έχω πει και στη Βουλή 2-3 φορές ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν συνεργάτης της GoldmanSachs, και ουδέποτε απάντησε ο ίδιος, ή κάποιος συνεργάτης του ότι είναι λάθος η πληροφορία αυτή. Όταν έλαβα αυτήν την πληροφορία τη χρησιμοποίησα με τέτοιο τρόπο ώστε να εξηγήσω ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει την “λογική” μιας μεγάλης μονάδας η οποία επιδρά στα γεγονότα. Αυτή ήταν η έννοια μου, ότι δηλαδή, έχει την “λογική” της GoldmanSachs, εφόσον ήταν άνθρωπος της. Έβαλε στην διαχείριση του χρέους έναν επίσης “ομοϊδεάτη”, τον κ. Χριστοδούλου.
Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δηλαδή, η GoldmanSachs είναι μέσα στη καρδιά της πληροφόρησης για την Ελλάδα.Ως εκ τούτου, μπορεί τα προϊόντα της να έχουν καλύτερη πρόσβαση, ενδεχομένως, από οποιονδήποτε άλλον».
Αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης στο ΡΑΔΙΟ 9 και στον δημοσιογράφο κ. Μάνο Κακλαμάνο.
Υ.Γ Εμείς θέλουμε να απευθύνουμε μια ερώτηση προς τον κ. Παπακωνσταντίνου..Για τον κ. Καρατζαφέρη δεν υπάρχουν ποινικές συνέπειες εκ του νόμου;;Εδώ και έξη μήνες έκανε την πιο πάνω δήλωση ο κ. Καρατζαφέρης.Του ζητήσατε με επιστολή να ανακαλέσει ;Ανακάλεσε ο κ. Καρατζαφέρης  ;Αν δεν έχει ανακαλέσει θα προσφύγετε νομικά εναντίον του ;;

Καί επί τη ευκαιρία ασ διαβάσουμε κι αυτό γιά να έχουμε μιά πιό σφαιρική εικόνα τής κατάστασης γενικά

«Μας κυβερνά η Goldman Sachs»

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 17, 2011
Γράφει ο τιτάνας Παναγιώτης Λιάκος
Στην εφημερίδα Δημοκρατία
Η Goldman Sachs, με την πολύτιμη αρωγή του Κώστα Σημίτη και του Λουκά Παπαδήμου, μέσω ενός αμαρτωλού και καλά κρυμμένου swap (ομολόγου) έμπασε την Ελλάδα, από την πίσω πόρτα, στο ευρώ – με συνέπειες που θα πληρώνει ο λαός μας για πολλά χρόνια ακόμη. Η Goldman Sachs, όπως αποκάλυψε το CNN στις 2 Μαρτίου 2010, πόνταρε στην ελληνική χρεοκοπία! Η  Goldman Sachs, όπως δημοσιεύτηκε στο «Βήμα» στις 9 Απριλίου 2010, «έραψε στην Ελλάδα το κοστούμι» του ΔΝΤ. Η Goldman Sachs, όπως έγραψε στις 11 Νοεμβρίου η «δημοκρατία» μας, έβγαλε κυβέρνηση στην Ελλάδα με τον δοτό Λουκά Παπαδήμο. Η Goldman Sachs, σύμφωνα με χθεσινό άρθρο της γαλλικής εφημερίδας «Le Monde», έβγαλε κυβέρνηση σε ολόκληρη την Ευρώπη!
«Ο νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ο εντολοδόχος πρωθυπουργός της Ιταλίας και ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας ανήκουν, σε διαφορετικά επίπεδα έκαστος, στην ευρωπαϊκή “κυβέρνηση Sachs”». Ετσι ξεκινάει το άρθρο της «Le Monde» που υπογράφει ο ανταποκριτής της στο Λονδίνο Marc Roche. Εκεί διαβάζουμε ότι η αμερικανική τράπεζα Goldman Sachs αποτελεί τον «συνδετικό κρίκο» ανάμεσα στον διορισμένο πρωθυπουργό της Ελλάδας Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος ήταν ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας μας από το 1994 έως το 2002. Στο αφιέρωμα στην τριανδρία της Goldman Sachs σημειώνεται ότι ο κ. Παπαδήμος «συμμετείχε στην επιχείρηση “μαγειρέματος” των ελληνικών δημοσιονομικών στοιχείων» από την Goldman Sachs.
Σιωπηλοί εκτελεστές
Για τον Μάριο Μόντι, ομότεχνο του κ. Παπαδήμου στην ανάληψη πρωθυπουργικής εργολαβίας, η «Le Monde» σημειώνει την προϊστορία του ως συμβούλου της τράπεζας από το 2005. Στην κορυφή της αόρατης πυραμίδας της GS στη γηραιά ήπειρο, η εφημερίδα τοποθετεί τον Μάριο Ντράγκι, που διαδέχεται τον Ζαν Κλοντ Τρισέ στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Ο κ. Ντράγκι ήταν αντιπρόεδρος της Goldman Sachs στον ευρωπαϊκό κλάδο της από το 2002 έως το 2005.

Οι διαπιστώσεις του συντάκτη της έγκριτης γαλλικής εφημερίδας βοηθούν αρκετά στη χαρτογράφηση των υπόγειων διαδρομών του χρήματος και της επιρροής αυτού του πολυδαίδαλου και αδηφάγου τραπεζικού οργανισμού. Η Goldman Sachs έχει «μεγάλη ατζέντα», αλλά δεν αρκείται στη χρησιμοποίησή της ώστε απλά να επηρεάζει. Αρέσκεται να τοποθετεί, να διορίζει «δικούς της ανθρώπους, χωρίς όμως να αφήσει τις μάσκες να πέσουν». Κι αυτό ισχύει. Η επίφαση της ανεξαρτησίας και της «δημοκρατικής» νομιμοφάνειας είναι σπουδαία «όπλα» στα χέρια των διεθνών κερδοσκόπων. Οι «φυτευτοί» της Goldman δεν πρέπει να διατυμπανίζουν τις σχέσεις τους με τη… μητέρα εταιρία. Ο Marc Roche έχει στο κείμενό του ως κεντρικό σημείο αναφοράς την υπόθεση της συγκάλυψης του ελληνικού χρέους μέσω του αμαρτωλού ομολόγου των Κώστα Σημίτη και Λουκά Παπαδήμου. Θεωρεί ότι εκεί οφείλεται ένα σημαντικό μερίδιο από την τεράστια ισχύ που έχει συγκεντρώσει: «Μια σειρά από υποθέσεις στις οποίες η τράπεζα ξετύλιξε το ταλέντο της, όπως η κερδοσκοπία σε βάρος του ευρώ και η υπόθεση του ελληνικού χρέους προσέδωσαν δημόσια δύναμη στην Goldman Sachs». Βέβαια, τα νήματα και οι ιστοί της αράχνης που εξυφαίνονται στο σκοτάδι διαλύονται μόλις πέσει επάνω τους το φως της αλήθειας και οι λαοί, εκείνοι δηλαδή που πληρώνουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς, πάρουν τις τύχες τους στα χέρια τους.


Πρωτιά της «δημοκρατίας»

Την ημέρα που περνούσε το πρωθυπουργικό δαχτυλίδι στο χέρι του Λουκά Παπαδήμου, η εφημερίδα μας έγραφε στο κύριο άρθρο: «Κυβέρνηση Goldman Sachs [...] Ο κ. Παπαδήμος συνεργάστηκε άψογα με τον πρωθυπουργό των Ιμίων Κώστα Σημίτη. Το εκσυγχρονιστικό ντουέτο διαμόρφωσε τα πλασματικά νούμερα (όπως αποκάλυψε ο Νικολά Σαρκοζί σε συνέντευξή του) για να μπει η Ελλάδα στην ευρωζώνη, αποκρύπτοντας το ελληνικό χρέος μέσω του αμαρτωλού swap με την Goldman Sachs.

Ο αινιγματικός τραπεζίτης, μέλος της Τριμερούς Επιτροπής (που ίδρυσε ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ), θα ορίζει από σήμερα τις τύχες του τόπου χωρίς να έχει εκλεγεί!» Τρεις ημέρες πέρασαν από τη δημοσίευση του άρθρου και προέκυψε το άρθρο στη «Le Monde». Ολα δείχνουν ότι θα ακολουθήσουν και άλλα…


Ο παγκόσμιος κερδοσκόπος

  • ·Ιδρύθηκε το 1869 από τον Marcus Goldman, Γερμανό μετανάστη στις ΗΠΑ, εβραϊκής καταγωγής.

  • ·Η υπόθεση του «μαγειρέματος» του ελληνικού χρέους από την GS και την κυβέρνηση Σημίτη αναφέρεται ακόμα και στην καταχώριση της ηλεκτρονικής εγκυκλοπαίδειας Wikipedia, που αναφέρει την ιστορία της τράπεζας.

  • ·Ο Ρόμπερτ Ρούμπιν και ο Χένρι Πόλσον, υπουργοί Οικονομικών στις κυβερνήσεις Κλίντον και Μπους, είχαν διατελέσει υπάλληλοι της GS!

  • ·Είναι περισσότερες από δέκα οι περιπτώσεις όπου το αμερικανικό δημόσιο μήνυσε ή ανέκρινε στελέχη της εταιρίας για σωρείες σκανδάλων που έπληξαν τις οικονομίες των πολιτών των ΗΠΑ.

  • ·Στην Goldman Sachs αποδίδεται (επισήμως) τεράστιο μέρος της ευθύνης για την οικονομική κρίση που έπληξε την υπερδύναμη λόγω της «φούσκας» των ακινήτων. Η GS πωλούσε ομόλογα ακινήτων σε πελάτες και πόνταρε εναντίον τους!

  • ·Πολλές λεπτομέρειες για τον ρόλο που έχει παίξει στην Ελλάδα και τον κόσμο το πολυπλόκαμο τέρας που ονομάζεται Goldman Sachs μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου