Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΤΣΙ ΜΙΤΣΙ ΚΩΤΣΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ

ΔΙΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΠΑΣΟΚ – ΝΔ ;

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 16, 2011
Ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος ερωτά :
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας “Η ΑΞΙΑ”, της 12ης Νοεμβρίου 2011,
η Αγροτική στα μουλωχτά προχώρησε σε αύξηση κεφαλαίου περίπου 200 εκατ. ευρώ, στην οποία συμμετείχε το κράτος, καταβάλλοντας χρήματα δια μέσου του Γενικού Λογιστηρίου, προκειμένου να διαγράψει και να περάσει σε προβλέψεις τα ΔΑΝΕΙΑ προς τα ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ! Επειδή εγώ κάτι τέτοιο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να το ΠΙΣΤΕΨΩ, περιμένω απάντηση από τον κ. Πανταλάκη!” 
Τα παραπάνω γράφει ο συντάκτης του δημοσιεύματος που δεν μπορεί να πιστέψει ότι μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο.
Εγώ όμως που πιστεύω ότι όλα μπορεί να γίνονται σ αυτό το τόπο, διότι κανείς δεν λογοδοτεί και ιδιαίτερα από τους πολιτικούς μας, καλό θα ήταν δια της δημοσιότητας να διερευνηθεί η πληροφορία από τον αρμόδιο εισαγγελέα για να διαλευκανθεί η υπόθεση και να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός, στον οποίο όχι μόνο δεν χαρίζεται τίποτα αλλά προσπαθούν να του τα πάρουν όλα, εν ονόματι της δικής τους Δημοκρατίας!
Απάντηση Ολυμπία: Φίλε Νίκο, βλέποντας τα μεγέθη των δημοσκοπήσεων, καταλαβαίνουν ότι η κρατική επιχορήγηση από τις επόμενες εκλογές ειδικά για το ΠΑΣΟΚ, θα πέσει κατά το ήμισυ με πρόβλεψη να …εξαϋλωθεί στις μεθεπόμενες. Εάν αναλογισθείς ότι έχουν προεξοφλήσει τις χορηγήσεις μέχρι το 2016 με τα σημερινά δεδομένα (!!) η διαγραφή των δανείων είναι μία εξαιρετική κίνηση επιχειρηματικής οξυδέρκειας! Ας κατάσχουν τώρα τα περιουσιακά στοιχεία τους, όπως θα έκαναν για οποιονδήποτε από εμάς τους κοινούς θνητούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου