Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΕ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ

Χτύπησαν τουλάχιστον 15 άτομα και άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή
Απίστευτο και όμως αληθινό. Ομάδα 15 αλλοδαπών επιτέθηκαν σήμερα το μεσημέρι σε επιβάτες του ηλεκτρικού που είχαν επιβιβαστεί στον σταθμό των...
Κάτω Πατησίων με προορισμό τον Πειραιά, για να τους ληστέψουν.

Σύμφωνα με καταγγελία που έφθασε στο protothema.gr λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι ομάδα 15 ατόμων εμφανίστηκε στο σταθμό και μπήκαν σε ένα βαγόνι όπου άρχισαν να σπρώχνουν και να χτυπούν τους επιβάτες.

Η ομάδα των εγκληματιών εκμεταλλευόμενη την απουσία αστυνομικών και ατόμων της ασφάλειας του ΗΣΑΠ, επιτέθηκαν σε άτομα που κρατούσαν τσάντες και βαλίτσες και χτυπώντας τους τους άρπαξαν όσα χρήματα είχαν αλλά και τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Με την άνεσή τους αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους βγήκαν από το βαγόνι και έφυγαν χωρίς κανείς να τους σταματήσει.

Όπως είπε στο protothema.gr επιβάτης που του άρπαξαν τα χρήματα και τη βαλίτσα του οι αλλοδαποί ληστές ήταν αρκετά βίαιοι ενώ έβριζαν, έσπρωχναν και απειλούσαν. «Φοβηθήκαμε για τη ζωή μας. Πήραν τις τσάντες από επιβάτες, ενώ από τα 30 άτομα που ήμασταν στο βαγόνι όπου έγινε η επίθεση κανείς δεν αντέδρασε γιατί όλοι φοβήθηκαν».

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=157936

Παπουτσή έτσι κατάντησες την χώρα, αφού μάζεψες όλα τα αποβράσματα του κόσμου φρόντισες όλες οι δυνάμεις ασφαλείας να φυλάνε τον ΓΑΠ, το τομάρι σου και τους όμοιους σου και οι υπόλοιποι είμαστε στο έλεος των προστατευομενών σας .
Ε ρε βοιδοπουτσα που σας χρειάζεσαι που ελεγε και ο Παππούς μου.
Άμα ξυπνήσει η Χρυσή Αυγή και τους πάρει φαλάγγι όμως κάποιοι παπαγάλοι θα βγαίνουν στα κανάλια και θα κλαψουρίζουν για τα δικαιώματα των εκλεκτών της Υπατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου