Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

FACEBOOK "ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΛΑΣΗ "Σχετικά με τις διώξεις 17 πολιτών για την 28η Οκτωβρίου (Θεσσαλονίκη)

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 28, 2011
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/11/hxoynatatoupapandreoykatareiapopolhtesstosuntsgma.jpg?w=259&h=145Το mail αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση και την απόσυρση των κατηγοριών από τους 17 διωκόμενους που πήραν μέρος στη διαδήλωση της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για πολίτες τα πρόσωπα των οποίων ταυτοποιήθηκαν μέσω facebook και youtube και διώκονται είτε επειδη κρατούσαν πανό, είτε επειδή φώναζαν συνθήματα όπως “ψωμί παιδεία ελευθερία”, είτε επειδή είχαν τα χέρια τους απλά σηκωμένα στο αέρα (όπως αναφέρει η σχετική δικογραφία)
Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 28/11/2011 το μεσημέρι στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης για τις διώξεις 17 ατόμων, για τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου.
Την 28η Οκτωβρίου χιλιάδες λαού, βρίσκονται στους δρόμους όλης της Ελλάδας και μετατρέπουν τις παρελάσεις σε συλλαλητήρια ενάντια στην κυβερνητική πολιτική. Το ΌΧΙ του 1940 ενάντια στο φασισμό επανοηματοδοτείται και οι παρελάσεις πραγματοποιούνται μπροστά στο λαό.
Είκοσι ημέρες μετά 17 άτομα, λαμβάνουν κλήσεις για να δώσουν εξηγήσεις στην ασφάλεια, προκειμένου να ασκηθούν εις βάρος τους συγκεκριμένες διώξεις. Άμεσα ένα ευρύ κίνημα συμπαράστασης σχηματίζεται και χιλιάδες πολιτών δηλώνουν ότι «ήμουν και εγώ στην Παρέλαση», αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη για τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου.
Είναι προφανές ότι κυβέρνηση και κατασταλτικοί μηχανισμοί προσπαθούν να τρομοκρατήσουν όλα τα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας.
Δηλώνουμε ότι δεν μας τρομάζουν, αλλά μας εξοργίζουν.
Απαιτούμε η δίωξη των 17 να σταματήσει Τώρα.
Καλούμε όλο το λαό της Θεσσαλονίκης να βρεθεί τη Δευτέρα το μεσημέρι, στις 13:00 στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, στη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στην εισαγγελία.
Παρακαλούμε για την κάλυψη
 Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει
δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά
μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει
και ξανά προς την δόξα τραβά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου