Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

κΑΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΛΟΠΑΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ "ΜΑΜΜΥΣ ΧΑΟΥΖ") & ( ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ - "ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΙΤΕΡΕΣΣΟ ΣΤΟΡΥ")

Ο τέλειος νόμος των αυθαιρέτων και η απελευθέρωση του επαγγέλματος του Μηχανικού

Βάλαμε τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα και να τους παίρνουν και μέτρα ανάλογα με τις απαιτήσεις της Μάμμης από την μια και του πεθερού από την άλλη και γιατί όχι της πάρτης τούς από την Παρο Αντίπαρο ή όπου στον Γερο διάολο θέλει να είναι.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 19, 2011
Γράφει ο Αντώνης Αποστόλου
 Οι τέλειοι νομοθέτες “Παπακωνσταντίνου – Σηφουνάκης ” θαυμάστε τους.
Τον μελετούσανε περίπου 5 μήνες μαζί με τους φωστήρες του Τεχνικού Επιμελητηρίου
Στόχος ,εγγεγραμμένος στον προυπολογισμό για το 2011 ποσό 700.000.000 ευρώ ,στην λήξη ισχύος του νόμου το αποτέλεσμα είναι  4% του προυπολογισμένου ,περίπου 22.000.000 ευρώ.
Από αυτούς περιμένουμε να βάλουν λεφτά στα ταμεία .
Και επειδή σε ένα έγκλημα για να βρούμε τον δράστη ψάχνουμε αυτόν που είχε συμφέρον να το διαπράξει  , θα συμπεράνουμε ότι ο νόμος έγινε από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος για την οικονομική υποστήριξη των μελών του .
Μας τους κάθισε στο σβέρκο σε κάθε συμβόλαιο αγοραπωλησίας ακινήτου  υποχρεωτικά και για πάντα άσχετα αν είναι αυθαίρετα ή νόμιμα τα ακίνητα.
Ο νόμος δεν έγινε για να τακτοποιηθεί μία εκκρεμότητα και να μπούνε στα ταμεία του κράτους κάποια δις που τόσο πολύ ανάγκη τα έχουμε , αλλά για να καθησυχάσει αυτήν την ισχυρότατη συντεχνία στο παζάρι της για την απελευθέρωση του επαγγέλματός της .
Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι τους έχουμε πάρει χαμπάρι και δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από μεγάλα λόγια για να ικανοποιούν τις παρέες τους και τους κομματικούς τους φίλους.
Επίσης κάτι πολύ ενδιαφέρον θα ήταν επίσης αν μπορούσε κάποιος να κάνει μία έρευνα στα στοιχεία αυτών των λίγων που μέχρι σήμερα έσπευσαν να τακτοποιήσουν τις αυθαιρεσίες τους και είμαι σίγουρος ότι θα αλιεύσει λαβράκια αν το συνδυάσει και με το πόθεν έσχες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου