Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ Η ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΓΑΠ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΠΑΡΚ

Το Σάββατο  17/9/2011ειχα κάνει μια ανάλυση γιατί ο Τρισκατάρατος ο Παλιόπουστας του κερατά ο Εφιάλτης της σύγχρονης Ελλάδας ή ότι έχει απομείνει από το πέρασμα του δεν πηγαίνει στην Αμερική και σας είχα εξηγήσει τους λόγους που τον κάνουν αν και θέλει να πα ει στα παλιά του τα λημέρια να βαρέσει καμία παχιά μαλακία μπας και ξεθολώσει γιατί για τίποτε άλλο δεν είναι ικανός αλλά τα προβλήματα τεράστια και όπως τα εξηγούσα πόλοι με είχαν αποκαλέσει αφελή και θεωρητικό.

Όμως η σωστή δουλεία και η υπομονή πάντα επιβραβεύονται, ένα δείγμα αυτής της τακτικής είναι και αυτό που συνέβη σήμερα

διαβάστε σχετικά και μετά θυμηθείτε την ανάλυση μου.

Γιατί είπαμε δεν πάει ο ΓΑΠ στην Αμερική;; (Κούλα, πολύ κωλόπαιδο ο Καμμένος…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 13, 2011

…αμ τον Νούλα και τον Τόμπρα που τους βάζεις;;)
ΕΚΤΑΚΤΟ: Βαρύτατη ποινή σε πρόεδρο Hedge Fund στις ΗΠΑ για κερδοσκοπία με εσωτερική πληροφόρηση !
Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε ότι ένας από τους προέδρους των μεγαλύτερων εταιρειών διαχείρισης κεφαλαίων, της Galleon Group, καταδικάστηκε σε 11 χρόνια κάθειρξη για απάτη και συνωμοσία, αφού έκανε χρήση εσωτερικής πληροφόρησης από εταιρείες για κερδοσκοπικούς λόγους.
Πρόκειται για τον Ραζ Ραζαρατνάμ, του οποίου η δίκη έληξε μετά από δύο μήνες και η ποινή που του επιβλήθηκε είναι η μεγαλύτερη στα δικαστικά χρονικά για τέτοιες υποθέσεις!

Κι επειδή δεν ήταν μόνος του στην απάτη, το δίκτυο που είχε στηθεί περιελάμβανε στελέχη των εταιρειών πληροφορικής Intel και IBM και της διεθνούς εταιρείας συμβούλων McKinsey & Company! Το συνολικό ποσό που κατάφεραν να αποκομίσουν από τις παράνομες δραστηριότητές τους ανέρχεται στα 46,6 εκατομμύρια ευρώ.
Το συγκεκριμένο αδίκημα διώκεται άμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι συγκρίσεις με την επιβολή του νόμου στην Ελλάδα γενικότερα, αλλά και τα όσα καταγγέλλονται από διαφόρους στη Βουλή για τη «φούσκα του Χρηματιστηρίου» χωρίς τίποτε να έχει εξεταστεί ή δημοσιευθεί, είναι πράγματι λυπηρά.
http://www.defence-point.gr/news/?p=22997
Το πιάσατε τώρα; Εάν δεν “δώσει τους πάντες” όπως έκανε και ο Στρως, δεν θα πάει. Οι “δότες” όμως κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τον αποτρέψουν. 7 κιλά σούσι μέχρι στιγμής, χώρια οι κηροζίνες για τις βόλτες με τα Lear Jet…

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011


ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ
ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ BURGHER KING


Κάποιοι έλεγαν από τότε που συνέλαβαν τον Στρος Κααν ότι δεν θα πήγαινε με καμία δύναμη ο Παπανδρέου στην Αμερική και θα έβρισκε μια δικαιολογία να το αποφύγει.
Μάλλον η πρόβλεψη τους βγήκε αληθινή.
Η Πρωθυπουργάρα μας είχε φύγει για Νέα Υόρκη αλλά περιέργως έκανε μια στάση στο Λονδίνο για ψώνια  με σκοπό να πετάξει σήμερα (με το δικό του αεροπλάνο πετάει έτσι κι αλλιώςκαι με δικά μας έξοδα)
Και ξαφνικά λόγω της κατάστασης που διαμορφώθηκε στο Ecofin την Πολωνία τα μάζεψε σαν βρεγμένη γάτα και με την δικαιολογία έτοιμη αν τι να πα ει Αμερική μάζεψε τα βρεγμένα του και Αρόν Αρόν γύρισε πίσω
Η επίσημη δικαιολογία της ματαίωσης, φέρεται να είναι το άσχημο κλίμα μέσα στο χθεσινό Eurogroup και στο σημερινό Ecofin, στο οποίο συμμετείχε και ο Αμερικανός Υπουργός Οικονομικών που λέγεται ότι έφυγε απογοητευμένος, λόγω των χειρισμών της Ευρώπης και κυρίως της Γερμανίας, μια χώρα που πλέον αντιμετωπίζει σημαντικό πολιτικό πρόβλημα στο εσωτερικό της. Οι εξελίξεις στο εσωτερικό της Γερμανίας αναμένεται να είναι ραγδαίες μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, προκαλώντας την έντονη ανησυχία της Ευρώπης, αλλά και της Ελλάδας που “καίγεται” να πάρει το πράσινο φως για την επόμενη δόση.
Βέβαια ο πραγματικός λόγος είναι αυτός που θα σας αναλύσω παρακάτω,άσχετα με το τι λένε όλοι οι άλλοι και να είστε σίγουροι ότι θα με επιβεβαιώσει η ιστορία
Ο φόβος της αμείλικτη αμερικανικής νομοθεσίας είναι  η αιτία γι αυτήν την απόφαση του απατεώνα Πρωθυπουργού μας  που εκεί δεν αστειεύεται και δεν σηκώνει οικονομικά παιχνίδια και  κομπίνες .
Μπορεί η Ελληνική Δικαιοσύνη να είναι παντελώς τυφλή απέναντι σε πρωθυπουργικές και Υπουργικές οικονομικές ατασθαλίες και να δικάζει ανάλογα με την οικονομική βαρύτητα και το Κύρος του τον κάθε Καταχραστή  αν είναι Υψηλόβαθμος,ποσό μάλλον πρωθυπουργός.
Όμως στην Αμερική τα πράγματα εκεί δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που ξέρουμε εδώ
Μπορεί να σκοτώσεις 10 άτομα και να καταφέρεις να ξεγελάσεις την δικαιοσύνη λαδώνοντας σχετικά εύκολα γιατί η έννοια άνθρωπος έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
Όμως δεν μπορ εις να διανοηθείς να διάπραξης φοροδιαφυγή η άλλο οικονομικό αδίκημα όσο υψηλόβαθμος και αν είσαι χωρίς να σου κόψουν αυτά που δεν φτάνεις να γλείψεις.
Ακόμα κι αν είσαι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.
Πάρτε παράδειγμα τον μεγαλύτερο γκάνγκστερ της Αμερικής τον Αλ Καπόνε ο όποιος είχε κάνει πάνω από 30 φόνους σε ένα σωρό πολιτείες και στο τέλος ο μονός λόγος που πιάστηκε και εξοντώθηκε ήταν για φοροδιαφυγή.
Να λοιπόν γιατί δεν πατάει ο Έλληνας Εφιάλτης το πόδι του στην γενέτειρα του,
 πριν ανακατευθεί με τις κομπίνες του Αντρικού με τα "CDS"και τα "SPREADS" κάθε λίγο και λιγάκι που τον έχανες που τον έβρισκες τσουπ στην Αμερική ήταν. κάτι να μυρίσει πατριό έδαφος,κάτι να πάρει καθοδήγηση από τους Εβραίους όλο εκεί ήταν ,και ξαφνικά όλα τέλος.
Αναβολές ταξείδιων χωρίς λόγο και όλα στο θα Ας δούμε όμως να τι συμβαίνει πραγματικά.
Ο λιγούρης ο δικός μας όλο το παιχνίδι με τα cds και τα spreads το έκανε στην Αμερική εις βάρος της Ελλάδας οπότε το κεφαλαίο του πολλαπλασιάστηκε,όμως εδώ συνέβη το εξής επειδή τα χρήματα είχαν διακινηθεί παράνομα η Αμερική δεν τα αναγνωρίζει αν δεν κατατεθούν σε  νόμιμους λογαριασμούς καταθέσεων.Όμως αν συμβεί αυτό θα είναι για την Ελλάδα τεκμήριο κλοπής και άπατης για να τον περάσουμε ειδικό δικαστήριο και γιατί όχι στρατοδικείο.
Όσο τα χρήματα είναι αδήλωτα σε κάποιον λογαριασμό από τις off shorre εταιρείες η του Γιωργάκη ή του Αντρικού  Όσο μεγαλαλώνουν τα ποσά τόσο πιο πολύ στο στόχαστρο μπαίνουν και η εταίροι γιατί τα κέρδη τους εφ όσον δεν είναι περασμένα σε μερίδα φορολογουμένου
ει ναι παράνομα και οι κάτοχοι διώκονται άμεσα.
Αλλά και αν δηλώνονταν εκεί θα έπρεπε να φορολογηθούν οπότε η φορολογία θα ήταν δυσβάσταχτη για τον φορολογούμενο που δεν θα τον συνέφεραν να τα έχει πλέον.
Να τα πας σε άλλο κράτος είναι πολύς δύσκολο διότι κάθε μνα μπορείς να μεταφέρεις εκτός ΗΠΑ στο εξωτερικό μόνον δηλ  9,999$ και 99cent  άραγε να  έχει διανοηθεί κάνεις ποσό Κάιρο  θα χρειασθούν ο Ρόκκο και τα αδέλφια για να καταφέρουν να βγάλουν τόσα εκατομμύρια δολάρια εκτός ΗΠΑ.
Εγώ πάντως σας εξηγώ ότι όταν μπλέκεσαι με οικονομικά παιχνίδια στις ΗΠΑ την έχεις ελαφρώς βαμμένη.
Εδώ μαλλόν συνέβη το εξής  πήγε ο Γεωργάκης να βγάλει το φίδι από την τρυπά,αυτουνού η μόνη του έννοια ήταν πως θα το βγάλει από την τρυπά εύκολα , αλλά χάλασε η δουλεία γιατί του φιδιού η έννοια ήταν πως βγαίνοντας  από την φωλιά να του χωθεί από πίσω
ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ
η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟ
ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΓΡΆΨΤΕ ΜΟΥ

0 σχόλια:


Δημοσίευση σχολίου



Read more: http://skoulikiaospotepia.blogspot.com/2011/09/blog-post_1859.html#ixzz1ah4qXKvm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου