Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΘΕ 1 η 2 η 3 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ

Η ξεφτιλισμένη Κυβέρνηση που νοιάζεται για τα περήφανα γηρατειά ψήφισε νόμο με τον οποίο αποφασίζει να καταβάλλει συντάξεις κάθε 1, 2 ή 3 μήνες μέχρι να πεθάνουν από την πείνα οι δικαιούχοι γιο να γλυτώσει μια και καλή από αυτούς .
Γιατί δεν κάνουν το ίδιο και με τις βουλευτικές και Υπουργικές αποζημιώσεις τα τσογλάνια του κερατά?
διαβάστε σχετικά.
Αναρτήθηκε από τον/την filotimiamirror στο Οκτωβρίου 4, 2011
Επί συμπληρώσει διετίας από της λαμπράς Παλινορθώσεως του Σοσιαλισμού, η βουβουζελική Ανθυπατεία προσφέρει στους υπηκόους της ανεπανάληπτο δώρο γενεθλίων (της). Στα βάθη μιας ακόμη κλασικής πασοκικής νομοθετικής τούρτας (στην υποπαράγραφο 7β του άρθρου 20 του νόμου 4019, δημοσιευθέντος στο υπ’ αριθμ. 216 φύλλο του Α΄ τεύχους του ΦΕΚ, της 30ης Σεπτεμβρίου 2011, κυκλοφορηθέντος δε την 3η Οκτωβρίου, κυριώνυμον ημέρα της ιστορικής επετείου), ακτινοβολεί η προαιώνιος παπανδρεϊκή εύνοια προς τους απομάχους της εργασίας, και δη τους «μη προνομιούχους»:  «Η καταβολή της απονεμηθείσης συντάξεως από τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης ενεργείται κάθε μήνα, ἤ δίμηνο, ἤ τρίμηνο μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα».  Το δεύτερο εδάφιο της ίδιας υποπαραγράφου χρυσώνει μακαβρίως το χάπι:  «Μηνιαία σύνταξη που προκαταβλήθηκε σε αποβιώσαντα εντός μηνός ἤ διμήνου ἤ τριμήνου συνταξιούχο δεν αναζητείται».  Έτσι, μετά από αυτή τη «νομοθετική ρύθμιση», τα (δοτά) Διοικητικά Συμβούλια των Ασφαλιστικών (που λέει ο λόγος…) Φορέων θα μπορούν, κατά την κρίση τους, να πληρώνουν τους συνταξιούχους ανά μήνα ἤ ανά δίμηνο ἤ ανά τρίμηνο!  Κι όσοι αντέξουν….  Κι όσοι επιζήσουν….  Και για όσους δεν τα καταφέρουν, η πασοκική πρόνοια επιφυλάσσει το «bonus» της μη αναζήτησης μιας μηνιαίας σύνταξης…  Οποία ξεφτίλα, σύντροφοι!
οπωπητήρ
http://filotimia.blogspot.com/2011/10/blog-post_1100.html


Φάτε στην Μάπα και το εθνικό Μουνοπανο τον μεγάλο εργατοπατέρα που πιστεύει οτι μπορεί να προσφέρει στην προσπάθεια για την οποία στρατεύτηκε ο Αλήτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου