Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

17 ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ (ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ)

Μας βρήκανε Μαλάκες και χώνουνε χαράτσια ,
γίναμε τελικά τα πειραματόζωα της Ευρώπης και μάλιστα με πολύ καλή αντίδραση.
 Όταν μέσα σε 15 μήνες δεχόμαστε 17 χαράτσια δεν είμαστε απλώς μαλάκες αλλά χώρα κρέτινων δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πάθει ο κόσμος και δεν σηκώνεται να τους κρεμάσει στο Σύνταγμα.
Αν στην Κυβέρνηση ήταν ένα δεξιό κόμμα και με τα δυο η τρία πρώτα θα είχαμε έναν δεύτερο εμφύλιο αλλά με το ΠΑΣΟΚ όλοι έχουν σκύψει ,έχουν κατεβάσει τα σώβρακα και περιμένουν πότε θα περάσει ο φοροεισπράκτορας να εισπράξει την επόμενη δόση που αποφάσισε οπότε στραβοκοιμήθηκε ο Τούρκογλου,
 και επί τη ευκαιρία να τους κάνει την τιμή να τους ρίξει κι από ένα έτσι για να ξαλαφρώσει ο πολυχρονεμένος μας
Που έχει παει το περήφανο Έθνος, τα τιμημένα γηρατειά ,το τιμημένο ΚΚΕ
 όλοι σαν βόδια κάθονται με μανία κάθε μεσημέρι βράδυ και σκοτώνονται να προλάβουν να μην  χάσουν την συνέχεια από το επόμενο Τούρκικο σήριαλ την στιγμή που οι γείτονες τα κάνουν πλακάκια με τον ΓΑΠ και μας παίρνουν λίγο λίγο ότι έχει απομείνει  με τους Γερμανούς από τον τόπο μας.
Ακούμε τον καραγκιόζη τον Παλιόπουστα τον Εφιάλτη να πηγαίνει έξω και να λέει ότι είμαστε ευτυχισμένοι σαν λαός για τα μέτρα που μας επιβάλουν οι ξένοι και ει δυνατόν να μας βάλουν και άλλα γιατί δεν μάθαμε ακόμα να καθόμαστε σούζα στο ένα πόδι με το κόκκαλο στο στόμα και το μπαλάκι στο ένα χέρι, τον κρίκο στο άλλο και να πηδάμε  πάνω κάτω και δεν πάμε στο αεροδρόμιο να του βάλουμε φωτιά και να τον κάψουμε μέσα σ' αυτό να παει στο διάολο το Τσογλάνι του Κέρατα.
Τελικά ίσως έχουν δίκιο ότι κάθε Λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν ας το σκεφτούμε καλά την ώρα που θα ξανάπαμε να πληρώσουμε και γυρίζοντας θα μουρμουρίζουμε και θα καταριόμαστε την κακιά μας μοίρα.
Την μοίρα μας εμείς την φτιάχνουμε πάντα.
Έφτασε μάλλον ο καιρός αντι για γιαούρτια να πάρετε πέτρες ,
αγώνας με τριαντάφυλλα και μαργαρίτες δεν έγινε ποτέ,ούτε με σεβασμό και υποκλίσεις.
Τον προδότη τον πλακώνεις στις μπουνιές ,τον δικάζεις και τον εκτελείς
η του παρέχεις νοσηλεία σε κλινική του ΙΚΑ του  Λοβέρδου,
 αν του τύχει κάτι έτσι που τις κατάντησε θα πεθάνει έτσι κι αλλιώς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου