Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ


Για άλλη μια φορά αντιδράσεις ακούστηκαν στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ με αφορμή το Πολυνομοσχέδιο που έφερε η Κυβέρνηση για ψήφιση στην Βουλή.
Ακούστηκε σκληρή κριτική από την Βάσω Παπανδρέου, από την Λούκα Κατσέλη και από αρκετούς άλλους βουλευτές, όπως πάντα για τα μάτια και τα αυτιά του κόσμου.
Η απάντηση του Βενιζέλου (Τούρκογλου) ήρθε με το να ρίξει το γάντι στους βουλευτές του Κυβερνώντος κόμματος λέγοντας "αν μας θεωρείτε ανήθικους και αναποτελεσματικούς ρίξτε μας"
Αλλά επειδή είναι γνωστό τοις πάσι ότι όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν η μικρή επανάσταση στους κόλπους του κόμματος των κυβερνώντων χοίρων μην περιμένετε να έχει κανένα αποτέλεσμα.
Ποιός έχει όρεξη για περιπέτειες.
 άλλωστε ο Εφιάλτης τους έχει βολεμένους όλους για τα καλά ,
και αυτούς και τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.
Τώρα αν έχεις και τους Γερμανούς αφεντικά τι πειράζει μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια ,
και ο παππούς σου Γερμανοτσολιάς και δοσίλογος ήταν.

Όλοι μαζί σαν πιστά και υπάκουα γουρούνια θα πάνε στην κάλπη και θα ψηφίσουν ότι τους υποδείξει ο αρχιγούρουνος ο Τούρκογλου για να μην χάσουν την θέση τους, τα προνόμια και την κονόμα που συνεπάγεται η διατήρηση του πισινού τους σ'αυτήν.
Χαιλ Χίτλερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου