Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 10, 2011
Για άλλη μία φορά η δημοτική αρχή Μιχαλολιάκου διδάσκει πολιτική υπευθυνότητα σε έναν ανεκδιήγητο κράτικό μηχανισμό της υποτέλειας…
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και με απόφαση της Σχολικής Επιτροπής των Σχολικών Μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πειραιά, εκτυπώθηκαν 10.000 αντίτυπα σχολικών βιβλίων, 180 σελίδων το καθένα, τα οποία περιλαμβάνουν τις τέσσερις πρώτες ενότητες των μαθημάτων ώστε να καλυφθεί το χρονικό διάστημα μέχρι την οριστική διανομή των βιβλίων από το Υπουργείο Παιδείας.
Ο αριθμός των αντιτύπων που εκτυπώθηκαν καθορίστηκε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και καλύπτει πλήρως τις ελλείψεις που υπάρχουν στα Γυμνάσια και στα Λύκεια του Πειραιά.
Η διανομή των βιβλίων, σε κάθε σχολική μονάδα,  θα ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη 11/10/2011, από τα γραφεία των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων.

Κι ας την Διαμαντοπουλου να τραβάει τις .μ./././.τριχές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου