Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

"ΑΜΜΕΣΣΟΣ", ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ ΜΕΙΩΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

                                         

  Η Ελληνική ανεξάρτητη Δημοκρατία και οι πραγματικά ελεύθεροι Έλληνες προκηρύσσουν επειγόντως Μειοδοτικό Διαγωνισμό για την προμήθεια  180 + ικριωμάτων(κρεμάλες).
Οι συγκεκριμένες δέον όπως χρησιμοποιηθούν για την τιμωρία όσων Βολευτών αποφασίσουν με την ψήφο τους να προβούν σε παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας της Χώρας μέσω της  ψήφισης και νομιμοποίησης του νέου Μνημονίου.
Και φυσικά για να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι της σημερινής κατάντιας του Έλληνα πολίτη με πρώτο φυσικά τον άθλιο Εφιάλτη Γιώργο Παπανδρέου.
{Σημαντική λεπτομέρεια για την επιλογή του κατάλληλου αναδόχου θα είναι η πολύ στιβαρή κατασκευή, δεδομένου ότι αρκετοί από τους υποψήφιους είναι πέραν του δέοντος υπέρβαροι (βλέπε Πάγκαλο ,Βενιζέλο)}
Επίσης η κατασκευή του σχοινιού οφείλει  να είναι  λίαν ανθεκτική τριχιά με κόμπους ικανή να σηκώσει  φορτίον ισαξιον με αυτο γαιδουριων και μαλιστα γαϊδουριών ξεσαμάρωτων, καθότι αυτών των προδιαγραφων και της ποιότητος ήσαν οι χαρακτήρες που κρίνονται σήμερα.
Ε' μια φορά θα ξεπληρώσει και αυτός όλους όσους τόσα χρόνια σαν βδέλλες του έπιναν το αίμα.
Δόξα και Τιμή Λοιπόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου