Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΘΟΛΙΚΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ


Φουντώνει η Αγανάκτηση του κόσμου και η κίνηση των διαιτητών να διακόψουν ποδοσφαιρικούς αγώνες μέχρι να κατέβουν τα αναρτημένα πανό μόνον αποτέλεσμα δεν φέρνει.
Για την έκβαση του αγώνα κατά του Μνημονίου βεβαίως άθελα τους
 οι κύριοι διαιτητές ασχέτως αν παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης καλό κάνουν γιατί έτσι συσπειρώνουν τους οπαδούς ενάντια στον κοινό εχθρό τον Εφιάλτη (τον Πουτάνας γιο τον ΓΑΠ, κατά τα λεγόμενα πάντα των φιλάθλων), στην άθλια και επίσης δοσίλογη κυβέρνηση του, στο ξεφτυλισμένο γενικότερα πολιτικό σύστημα και φυσικά στους Γερμανούς Ναζί που με κάθε τρόπο προσπαθούν να πατήσουν πόδι στον τόπο μας και να μας οδηγήσουν στην εξαθλίωση. 
Πάντως δεδομένο είναι ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και τίποτα δεν μπορεί να την σταματήσει.
Σήμερα είναι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες αύριο η παρέλαση ,σε λίγο κανένα κυβερνητικό στέλεχος και κανένας κερατάς από αυτούς που ψήφισαν μνημόνια και πολυνομοσχέδια δεν θα έχει ούτε σπιθαμή κοινόχρηστη γη να πατήσει χωρίς να τον παίρνουν στο κυνήγι και χωρίς να αντιμετωπίζει το φτύσιμο και το πετροβόλημα των υπολοίπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου