Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΟΤΑΝ Ο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ ΓΑΠ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΨΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Στον  κόσμο αυτό δεν πρέπει να γεννήθηκε άνθρωπος που να εκφράζει περισσότερο την έννοια του γυμνοσάλιαγκα και του μουνόπανου από τον αξι΄΄οπουστο Πρωθυπουργό μας.
Πολλοί αναρωτιούνται τώρα που η χώρα έχει φτάσει εδώ που έχει φτάσει γιατί δεν κάθεται εδώ αλλά  περιφέρεται με ένα αεροπλάνο από εδώ και από εκεί.
Πρώτον η Χώρα δεν είχε τις προϋποθέσεις να φτάσει εδώ που έφτασε .
Αυτό είναι 100% έργο και σκηνοθεσία του πουτάνας γιου του βρικόλακα της ιστορίας ,του νεότερου εφιάλτη,του ίου της Μαργαρίτας.
Δεύτερον δεν τον νοιάζει να είναι εδώ γιατί την αποστολή του την εξετέλεσε
Την εξουσία αν δεν το καταλάβατε την παρέδωσε στους Γερμανούς ως άλλος Τσολάκογλου και τώρα παριστάνει τον μαλάκα στην θέση του τριμάλακα, γιατί μόνο μαλάκας δεν είναι
 και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια από την σκηνή όπως κάνει κάθε παλιόπουστας μετά την ολοκλήρωση της πράξης.
Ήδη οι Γερμανοί άρχισαν τις παρελάσεις από Υπουργείο σε Υπουργείο, άπλα δεν φοράνε στολή και δεν ύψωσαν σημαία στην Ακρόπολη ,
μόνο και μονό για να κρατήσουν τα προσχήματα όχι απέναντι σε εμάς,  άλλα απέναντι στους υπόλοιπους εταίρους.
(εμάς αν δεν το καταλάβατε με αυτά που έχουν υπογράψει τα αρχίδια ο Παπανδρέου, ο Παπακωνσταντίνου και ο Βενιζέλος μας έχουν χεσμένους).
Και τέλος με το να είναι μακριά από την Ελλάδα ο Προδότης ,και με το να κατοικοεδρεύει στο Προεδρικό Αεροσκάφος αισθάνεται ασφάλεια γιατί σου λέει άμα είμαι εκεί μπορεί να βρεθεί  κανένας τρελός μέσα στα 9.000.000 αυτων που κοιμούνται όρθιοι και να μου ρίξει καμία και να με στείλει στο διάολο εκεί που είναι η θέση μου
Τώρα γιατί στην Ελλάδα πρέπει να πληρώνουμε Κυβέρνηση και Υπουργούς την στιγμή που αποφάσεις παίρνει οποιοσδήποτε άλλος εκτός από αυτά τα καταναλωτικά ζώα,δεν έχω καταλάβει ακόμα.
Αφού ο άλλος έχει παραδώσει τα πάντα στους ξένους ας ορίσουμε και ένα 3μελες υπουργικό σχήμα χωρίς υφυπουργούς και παρατρεχάμενους να γλυτώσουμε και κάνα φράγκο.
Στοιχίζουν του κόσμου τα λεφτά και 18 μήνες αποδεδειγμένα συσκέπτονται χωρίς να σκέπτονται.
Ούτε στιγμή όμως δεν σταμάτησαν να εισπράττουν και να ξοδεύουν,
αρα τζίφος,άχρηστοι
Τουλάχιστον να ξέρουμε ότι έχουμε να τα δίνουμε στους άλλους
Και αν ο Λούστρος ο Παπανδρέου θέλει να είναι πρωθυπουργός στην Γαλλία, στην Γερμανία και οπουδήποτε αλλού, να πληρώνεται από εκεί
Χρήμα από εδώ τέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου