Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΙΒΕΡΝΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ

Όλα ξεκίνησαν πολλά χρόνια πριν τότε που Αντρέας Παπανδρέου συνειδητοποίησε ότι είχε κάνει  δυο εγκληματικά λάθη.
 το ένα ήταν ότι γύρισε ένα πρωί και είδε δίπλα του την Μαργαρίτα και τρόμαξε ιδίως όταν ξύπνησε καλύτερα και συνειδητοποίησε ότι η σκατόφατσα αυτή ήταν η γυναίκα του η αντιπαθητική που ήθελε να έχει άποψη σε όλα. Σαλτάρισε τέλος πάντων αλλά αυτό ξεπερνιόταν με λίγη προσπάθεια άρχισε να πίνει και να την κερατώνει συστηματικά ,όμως υπήρχε και ένα δεύτερο μεγαλύτερο πρόβλημα και αυτό ήταν ο Γιώργος απ όλα τα παιδιά ( και ήταν πολλά νόμιμα και παράνομα ) το πιο ενοχλητικό και μαλακισμένο .αυτό δεν το κερατώνεις ,άπλα το τρως στην μάπα ή κάτι καλύτερο το στέλνεις από μικρο στο διάολο και ακόμα παραπέρα το κλείνεις σε ένα σχολειό και το προετοιμάζεις για μελλοντικό πρωθυπουργό .Και δεδομένου ότι σε αυτά τα σχολεία δεν κυριαρχεί φυσικά η λογική αλλά το δόγμα του ότι ο αντίχριστος θα έρθει και θα βασιλεύσει στην γη καθώς και οι διάφορες μαλακίες κάτι πρεζάκηδων εποχής τύπου Νοστράδαμου, έχει πολύ φάση και είναι πολύ σικ να προσπαθείς να τους βγάζεις αληθινούς με κάθε τρόπο και κάθε θυσία χωρίς να βλέπεις τον καθαρό Ήλιο, την ημέρα, το μέλον, την ζωή.
Οι δάσκαλοι σου σε εκπαιδεύουν για να γίνεις πιόνι, μαλάκας, άβουλο, πιστό, αλλά εργατικό πιόνι, χωρίς θέληση ,με δείκτη νοημοσύνης κάτω από την μοκέτα, αλλά με διάθεση να καταστρέψουν το σύμπαν προκείμενου να κάνουν έστω και ένα βήμα προς τον ηλίθιο σκοπό αυτό.
Γι αυτό και ο Αντρέας έλεγε "άμα βγει αυτό το Μαλακιστήρι και Κυβερνήσει Καήκατε" Ήξερε τι γενίτσαρο έφτιαχνε  προβληματικό παιδι χαρα γεμάτο ,γεμάτο ζήλια για την κοινωνία, τον πάτερα του ,την κοινωνία ολόκληρη.
Για τους δάσκαλους του το κατάλληλο υλικό πλαστελίνη να την κάνεις ότι θες ,κακός ,Ρουφιανός, κωλογλείφτης, ψεύτης ,,,πούστης, υποκριτής, δειλός ,άπατρις .
κάποτε λέγαμε τα τρία κακά της μοίρας του αλλά αυτός αν αρχίσουμε να τα γράφουμε με μια φράση "τα χει όλα και συμφέρει" Ο τέλειος πράκτορας για να παραδώσει την Ελλάδα σιδηροδέσμια και με όνομα βαρύ σαν ιστορία και με μίσος και για την ιστορία του τόπου και για τον πάτερα του   και για όλους, ιδανικός Εφιάλτης,προδότης του Κερατά και όργανό της Νέας τάξης και του πουλιού του .
Γι αυτό μας τα έχει πρήξει με την Παγκόσμια διακυβέρνηση,
Ικετεύει γι αυτό. μόνοι μας ξέρει ότι όπως και να έρθουν τα πράγματα κάποια στιγμή θα τον κυνηγήσουμε και θα τον εκτελέσουμε με συνοπτικές διαδικασίες ενώ σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση που διαφημίζει όλη την ώρα ελπίζει ότι εκεί θα έχει και προστασία και δουλεία,με τόσο γλύψιμο που έχει ρίξει κατά  καιρούς μπορεί  να γίνει κολλητής γραμματοσήμων σε καμία union post, να γυαλίζει παπούτσια έξω από κανενα υπουργειο (οι ρουφιάνοι δεν πάνε πότε χαμένοι) μέχρι και να ξεματιάζει το ανώτερο προσωπικό θα μπορούσε ,ή να θυμηθει τα παλια και να τους κουβαλαει πιτσες ,γιατί για θεση οικονομικής διαχείρισης ούτε λογος, μιλάμε για φοβερά επαγγέλματα και το κυριότερο ανάλαφρα γιατί μέχρι τώρα τα αλλα του έπεφταν βαριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου