Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Επιτέλους κίνησε κάποιος όχι για νερό αλλά για να πάει στον Οικονομικό Εισαγγελέα κο Κορέα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας τον Γιώργο τον Νούλα που έχουν καταθέσει μήνυση μαζί με τον κο Τόμπρα για το Ξεπούλημα  και τις αλλοιώσεις των στατιστικών του Τρισκατάρατου του Εφιάλτη και της Παρέας του.
Διαβάστε σχετικά.

Μετάβαση του Γιώργου Νούλα στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος κ. Κορρέα

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 13, 2011
20111013-173259.jpg

Σημαντική συνάντηση Γιώργου Νούλα με τον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος κύριο Κορρέα, αύριο 14 Οκτωβρίου.
Μετάβαση του Γιώργου Νούλα στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος κ. Κορρέα με στοιχεία ενισχυτικά της μηνύσεως που έχει καταθέσει (09/04/2010) μαζί με τον Κ. Τόμπρα, ανάμεσα στα οποία και στοιχεία από το φάκελο Γεωργαντά και τις καταγγελίες για αλλοίωση των στοιχείων από την εθνική στατιστική υπηρεσία, καθώς και επίσης εξώδικο προς το canal plus να προσκομιστεί το σύνολο της συνέντευξης του Strauss Kahn για την Ελλάδα και τις αναφορές που
έκανε για τη γνώση της οικονομικής κατάστασης της χώρας από το σημερινό πρωθυπουργό, πολλούς μήνες πριν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Καιρός είναι να αρχίσουν να κινούνται κάποιες διαδικασίες και στον χώρο της Δικαιοσύνης για να διαφανεί και το κύρος των Ελλήνων Δικαστών ,γιατί ο κόσμος έχει αρχίσει πια και αμφιβάλει σοβαρά .
Κύριοι Δικαστές Ιδού ο Γιώργος Ιδού και το Πήδημα,  λοιπον αν εχετε τα κότσια άμα τον βρείτε πρόχειρο πουθενά πηδήξτε τον.

1 σχόλιο: