Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΕΜΠΑΙΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ



Έναν διαφορετικό, εξοργισμένο και αποφασισμένο Καρατζαφέρη,  είδαμε χθες. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μιλώντας χθες το βράδυ στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΞΤΡΑ 3, δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι ο ίδιος θα ζητήσει κατευθείαν Γουδή,  σε περίπτωση ξεπουλήματος της χώρας. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ο ίδιος είχε πει στον κ. Παπανδρέου ότι μπορεί να καταλήξει στου Γουδή.
Αφορμή γι’ αυτές τις δηλώσεις του, όπως ο ίδιος ανέφερε,  είναι οι φόβοι του για το ενδεχόμενο ξεπούλημα της χώρας και γι' αυτό θέλει να προειδοποιήσει.
Πάντως επέμεινε πως είχε δίκιο όταν ψήφιζε υπέρ του μνημονίου, γιατί, όπως είπε, κανείς δεν του παρουσίαζε τότε μια εναλλακτική λύση.
Αναρωτιόμαστε όμως. Τώρα που βλέπει τα αποτελέσματα της λύσης που επέλεξε, μήπως θα έπρεπε, έστω και τώρα να αναθεωρήσει;
Πάντως είναι γεγονός ότι κρεμαλες έστω και εικονικές αρχίζουν και στήνονται σε κάθε μεριά της Ελλάδας .
Ο κόσμος άρχισε να ξυπνάει, δεν θα είναι μακριά η ώρα που θα δούμε τον Γιωργάκη τα Αδέρφια του και τον Βενιζέλο Τουρκογλου με γουρλωμνα μάτια να μας καμαρώνουν από ψηλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου