Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Έστησαν κρεμάλες οι Αγρότες στο Ηράκλειο της Κρήτης

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 6, 2011
Γράφει ο Νίκος Μυράλης
Με κρεμάλες και με συνθήματα όπως το «Κάτω τα χέρια από την σύνταξη της πείνας» έφθασαν στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης αγρότες και κτηνοτρόφοι που στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου που πραγματοποίησαν κατέληξαν στην πλατεία Ελευθερίας και στα γραφεία της περιφέρειας Κρήτης ζητώντας να συναντήσουν τον Περιφερειάρχη. Το συλλαλητήριο ξεκίνησε νωρίς σήμερα το πρωί στις 11 π.μ. έξω από τα γραφεία της ΟΑΣΝΗ στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων, ενώ στο σημείο κατέφθασαν αγρότες από  κοντινά χωριά όπως η Βιάννος, το Αρκαλοχώρι, η Μεσαρά κ.α. με προορισμό την Περιφέρεια Κρήτης, στην πλατεία Ελευθερίας. Άξιο αναφοράς είναι η έντονη αστυνομική παρουσία στα Γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην  οδό Σμύρνης και στην πλατεία του κρητικού ήρωα Δασκαλογιάννη φοβούμενοι για τυχόν επεισόδια με τους αγανακτισμένους και συνάμα αποφασισμένους αγρότες και κτηνοτρόφους. Την ίδια ώρα, όλος ο Κρητικός λαός, παρά το κομφούζιο που δημιουργήθηκε στην πόλη του Ηρακλείου από τα Τρακτέρ και τα αγροτικά οχήματα, συμπαραστεκότανε στον αγώνα των αγροτών λέγοντας πως δεν γίνεται να συνεχιστεί πλέον αυτή η κατάσταση.
δείτε περισσότερες φωτογραφίες:




Άντε μπράβο, εύχομαι να έρθει η ώρα να στήσουμε και τις κανονικές στις πλατείες και να κρεμάσουμε όλα αυτά τα γουρούνια που με τέτοια αναλγησία μας πίνουνε το αίμα σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου