Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑΚάποιοι έλεγαν από τότε που συνέλαβαν τον Στρος Κααν ότι δεν θα πήγαινε με καμία δύναμη ο Παπανδρέου στην Αμερική και θα έβρισκε μια δικαιολογία να το αποφύγει.
Μάλλον η πρόβλεψη τους βγήκε αληθινή.
Η Πρωθυπουργάρα μας είχε φύγει για Νέα Υόρκη αλλά περιέργως έκανε μια στάση στο Λονδίνο για ψώνια  με σκοπό να πετάξει σήμερα (με το δικό του αεροπλάνο πετάει έτσι κι αλλιώςκαι με δικά μας έξοδα)
Και ξαφνικά λόγω της κατάστασης που διαμορφώθηκε στο Ecofin την Πολωνία τα μάζεψε σαν βρεγμένη γάτα και με την δικαιολογία έτοιμη αν τι να πα ει Αμερική μάζεψε τα βρεγμένα του και Αρόν Αρόν γύρισε πίσω
Η επίσημη δικαιολογία της ματαίωσης, φέρεται να είναι το άσχημο κλίμα μέσα στο χθεσινό Eurogroup και στο σημερινό Ecofin, στο οποίο συμμετείχε και ο Αμερικανός Υπουργός Οικονομικών που λέγεται ότι έφυγε απογοητευμένος, λόγω των χειρισμών της Ευρώπης και κυρίως της Γερμανίας, μια χώρα που πλέον αντιμετωπίζει σημαντικό πολιτικό πρόβλημα στο εσωτερικό της. Οι εξελίξεις στο εσωτερικό της Γερμανίας αναμένεται να είναι ραγδαίες μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, προκαλώντας την έντονη ανησυχία της Ευρώπης, αλλά και της Ελλάδας που “καίγεται” να πάρει το πράσινο φως για την επόμενη δόση.
Βέβαια ο πραγματικός λόγος είναι αυτός που θα σας αναλύσω παρακάτω,άσχετα με το τι λένε όλοι οι άλλοι και να είστε σίγουροι ότι θα με επιβεβαιώσει η ιστορία
Ο φόβος της αμείλικτη αμερικανικής νομοθεσίας είναι  η αιτία γι αυτήν την απόφαση του απατεώνα Πρωθυπουργού μας  που εκεί δεν αστειεύεται και δεν σηκώνει οικονομικά παιχνίδια και  κομπίνες .
Μπορεί η Ελληνική Δικαιοσύνη να είναι παντελώς τυφλή απέναντι σε πρωθυπουργικές και Υπουργικές οικονομικές ατασθαλίες και να δικάζει ανάλογα με την οικονομική βαρύτητα και το Κύρος του τον κάθε Καταχραστή  αν είναι Υψηλόβαθμος,ποσό μάλλον πρωθυπουργός.
Όμως στην Αμερική τα πράγματα εκεί δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που ξέρουμε εδώ
Μπορεί να σκοτώσεις 10 άτομα και να καταφέρεις να ξεγελάσεις την δικαιοσύνη λαδώνοντας σχετικά εύκολα γιατί η έννοια άνθρωπος έρχεται σε δεύτερη μοίρα.
Όμως δεν μπορ εις να διανοηθείς να διάπραξης φοροδιαφυγή η άλλο οικονομικό αδίκημα όσο υψηλόβαθμος και αν είσαι χωρίς να σου κόψουν αυτά που δεν φτάνεις να γλείψεις.
Ακόμα κι αν είσαι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.
Πάρτε παράδειγμα τον μεγαλύτερο γκάνγκστερ της Αμερικής τον Αλ Καπόνε ο όποιος είχε κάνει πάνω από 30 φόνους σε ένα σωρό πολιτείες και στο τέλος ο μονός λόγος που πιάστηκε και εξοντώθηκε ήταν για φοροδιαφυγή.
Να λοιπόν γιατί δεν πατάει ο Έλληνας Εφιάλτης το πόδι του στην γενέτειρα του,
 πριν ανακατευθεί με τις κομπίνες του Αντρικού με τα "CDS"και τα "SPREADS" κάθε λίγο και λιγάκι που τον έχανες που τον έβρισκες τσουπ στην Αμερική ήταν. κάτι να μυρίσει πατριό έδαφος,κάτι να πάρει καθοδήγηση από τους Εβραίους όλο εκεί ήταν ,και ξαφνικά όλα τέλος.
Αναβολές ταξείδιων χωρίς λόγο και όλα στο θα Ας δούμε όμως να τι συμβαίνει πραγματικά.
Ο λιγούρης ο δικός μας όλο το παιχνίδι με τα cds και τα spreads το έκανε στην Αμερική εις βάρος της Ελλάδας οπότε το κεφαλαίο του πολλαπλασιάστηκε,όμως εδώ συνέβη το εξής επειδή τα χρήματα είχαν διακινηθεί παράνομα η Αμερική δεν τα αναγνωρίζει αν δεν κατατεθούν σε  νόμιμους λογαριασμούς καταθέσεων.Όμως αν συμβεί αυτό θα είναι για την Ελλάδα τεκμήριο κλοπής και άπατης για να τον περάσουμε ειδικό δικαστήριο και γιατί όχι στρατοδικείο.
Όσο τα χρήματα είναι αδήλωτα σε κάποιον λογαριασμό από τις off shorre εταιρείες η του Γιωργάκη ή του Αντρικού  Όσο μεγαλαλωνουν τα ποσά τόσο πιο πολύ στο στόχαστρο μπαίνουν και η εταίροι γιατί τα κέρδη τους εφ όσον δεν είναι περασμένα σε μερίδα φορολογουμένου
ει ναι παράνομα και οι κάτοχοι διώκονται άμεσα.
Αλλά και αν δηλώνονταν εκεί θα έπρεπε να φορολογηθούν οπότε η φορολογία θα ήταν δυσβάσταχτη για τον φορολογούμενο που δεν θα τον συνέφεραν να τα έχει πλέον.
Να τα πας σε άλλο κράτος είναι πολύς δύσκολο διότι κάθε μνα μπορείς να μεταφέρεις εκτός ΗΠΑ στο εξωτερικό μόνον δηλ  9,999$ και 99cent  άραγε να  έχει διανοηθεί κάνεις ποσό Κάιρο  θα χρειασθούν ο Ρόκκο και τα αδέλφια για να καταφέρουν να βγάλουν τόσα εκατομμύρια δολάρια εκτός ΗΠΑ.
Εγώ πάντως σας εξηγώ ότι όταν μπλέκεσαι με οικονομικά παιχνίδια στις ΗΠΑ την έχεις ελαφρώς βαμμένη.
Εδώ μαλλόν συνέβη το εξής  πήγε ο Γεωργάκης να βγάλει το φίδι από την τρυπά,αυτουνού η μόνη του έννοια ήταν πως θα το βγάλει από την τρυπά εύκολα , αλλά χάλασε η δουλεία γιατί του φιδιού η έννοια ήταν πως βγαίνοντας  από την φωλιά να του χωθεί από πίσω
ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ
η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟ
ΚΑΙ ΑΜΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΓΡΆΨΤΕ ΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου