Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΤΑΝ Η ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΚΑΛΑ

ακούστηκαν πολλά για την Άννα την Διαμαντόπουλου και τις Μαλακίες που έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να κάνει στην παιδεία.(Γιατί στην Θράκη έκανε λιγότερες)?
Άλλοι είπαν ότι αν η μαλακία ήταν κέντημα θα ει χε κάνει την προίκα της .(ερώτηση βεβαίως ποιος την παίρνει)?
Άλλοι ότι από την πολλή της χαλάει το μανικιούρ.
Άλλοι
ότι από τις πολλές φορές που κάθονται και σκέφτονται εκεί στην λέσχη που πάει (τηνBildeberg) χάνει την πραγματικότητα και νομίζει ότι είναι ο Νοστράδαμος έτοιμη να καταστρέψει τον κόσμο (γι αυτό και το ατημέλητο Λουκ βαμπίρ)'
Και αν τι να παει στην Γαλλία να ξεκινήσει τις μαλακίες της που είχε και μια  πιθανότητα να την κάψουν ζωντανή να ησυχάσουμε κάθισε εδώ να μας ζαλίζει τα αρχαία ανάγλυφα του ναού της απτέρου νίκης.
(Με τέτοιες αφραγκίες που να πετάξει και η Νίκη,της κόπηκαν και τα φτερά.)
Αλλά η τελευταία της παραήταν χοντρή.
Ποιος ξέρει τι μαλακίες διάβαζε όταν την ρώτησαν τι να γράψουν στα cd που υποτίθεται ότι η αρχίδω θα μοίραζε αν τι για σχολικά βιβλία και τους έγραψε 5 μαλακίες σε ένα κωλόχαρτο το κόλλησε σε ένα cd   και τους το έδωσε .
Και εκεί σε κοτζάμ "υπουργείο Μαλακίας και δια βίου την παίζουνε "ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟ ΔΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ευτυχώς είχε δυο το ένα με τα παράνομα ερωτικά ραντεβού της και το αλλά σε greeklish τους τίτλους των μαθημάτων.
 Ρε τσογλάνια σε Ελληνικό Υπουργείο Δουλεύετε, συγνώμη κυρία Υπουργέ δεν σας βγάζω απ έξω, μωρή Τσογλαναρού που διδάσκετε στο Ουζμπεκιστάν ? η στο εκεί που δεν έχει ακόμα όνομα στα νησιά του αποτέτοιου
Κρίμα που δεν μας έδωσες το άλλο με τις τσόντες σου να Χαρούν και τα παιδιά και να περάσουν ευχάριστα τις ώρες τις απραγίας τους στις όποιες εσύ τα έσπρωξες.
Δείτε χάλι
Πάντως αίμα είσαι βαλτός να ρημάξεις κάτι βρίσκεις χίλιους τρόπους να το κάνεις,
 και τον εαυτό σου γελοίο βγάζεις
Και μαλάκας προσπαθείς να φαίνεσαι
και απ όλα
Μακριά από φιλότιμα και από παραιτήσεις.
Τα παχύδερμα αυτιά δύσκολα ιδρώνουν Πια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου