Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΝΤ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΧΛΙΔΑ ΚΑΙ BMW ΓΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ


Σαν φορολογούμενος πολίτης αυτής της χώρας που βλέπει κάθε μέρα το εισόδημα του να συρρικνώνεται από την αυξανόμενη φορολογία και τα έκτακτα μέτρα θα ήθελα να σας ενημερώσω και να σας επιστήσω την προσοχή για τα εξής.
Καταλαβαίνω ότι σαν δανειστές έχετε την απαίτηση τα χρήματα που δανείζετε να πιάνουν τόπο και να επιστρέφουν σε εσάς με τον ανάλογο τόκο.
Αν και η αλήθεια είναι ότι μας έχετε βρει στην ανάγκη και μάλλον μας πίνετε το αίμα με τα υψηλά επιτόκια δανεισμού που μας έχετε ορίσει, αλλά σε αυτό δεν φταίτε μόνον εσείς, σαφώς φταίνε και οι διαχειριστές που εμπιστευτήκαμε με την ελαφρότητα που μας χαρακτηρίζει σαν Λαός να διαχειριστούν τα συμφέροντα μας.
Όμως έχω να σας επισημάνω τα εξής και παράλληλα να σας κάνω και μια προειδοποίηση.
Όταν κάποιος δανείζει κάποιον για να λειτουργήσει νόμιμα η διαδικασία δανεισμού
και επιστροφής των δανεικών, πρέπει να τηρηθούν κάποιοι όροι.
Κατ αρχάς και τα δυο μέρη της συμφωνίας δεν είναι αμέτοχα ευθύνης
.(παράδειγμα δεν μπορεί να πάει αύριο ένας τραπεζίτης και να δανείσει ένα ττεράστιο ποσό σε έναν ζητιάνο χωρίς καμία υποδομή και να έχει απαίτηση αυτός αργότερα να του το επιστρέψει.
Αν το κάνει σίγουρα είναι ή ανεύθυνος η έχει κάποια σκοπιμότητα και δόλο.
Κάτι για το οποίο σε οποιοδήποτε δικαστήριο στον κόσμο δεν θα βρεθεί δικαστής να μην τον καταδικάσει και να μην του απαγορέψει να διεκδικήσει τα χρήματά του.
Κατόπιν όταν δανείζει κάποιος χρήματα φροντίζει τα χρήματα του να πιάνουν τόπο
και να επενδύονται σωστά ώστε να αποδίδουν ικανοποιητικά για να μπορούν να αποδώσουν τον απαιτητό τόκο.
Εσείς έχετε δώσει μέχρι τώρα 5 δόσεις οι όποιες μόνο τόπο δεν έπιασαν άλλα κατασπαταλήθηκαν από ανάξιους διαχειριστές.
Αν ο σκοπός σας είναι η απώλεια του κεφαλαίου μόνο και μόνο για να γινει κατάσχεση των εγγυήσεων ο σκοπός είναι δόλιος οπότε νομικά είστε έκπτωτοι.
Την ποιότητα των διαχειριστών των χρημάτων σας άλλωστε την ελέγχετε υποτίθεται εσείς οι ίδιοι κάθε μήνα με εκατοντάδες ειδικούς επιτροπές και σύμβουλους ΤΡΟΙΚΑ κλπ,οι οποίοι υποτίθεται πως είναι άριστα εκπαιδευμένοι και υπεύθυνοι για την δουλεία την οποίαν τους έχετε αναθέσει.
Τώρα αν αυτοί έρχονται στην Ελλάδα τρώνε μπεκροπίνουν και τα κάνουν πλακάκια με τα λαμόγια τους δικούς μας και αυτό είναι νομίζω δικό σας πρόβλημα.
Δικοί σας σας οι ελεγκτές δικό σας και το πρόβλημα .
Και πάμε  τώρα και στο κυρίως θέμα μας ,όλοι εδώ στην Ελλάδα βλέπουμε ότι τα χρήματα που μας δανείζετε δεν πιάνουν τόπο δεδομένου ότι οι Κυβερνήτες μας είναι κατά κοινή ομολογία διεφθαρμένοι,
είναι μια μειοψηφία από άχρηστους αποδεδειγμένα τυχοδιώκτες οι όποιοι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το τι θα αποκομίσουν για προσωπικό όφελος.
Εδώ στην Ελλάδα με απλά λόγια το λέμε με μια όχι και τόσο κομψή έκφραση που λέει τα εξής
"ότι φάνε, ότι πιούνε κι ότι αρπάξει ο κώλος τους"
ούτε μια δραχμή από αυτά που μας δώσατε και διαχειρίστηκαν δεν πήγε για έργα ανάπτυξης ,
οι σπατάλες τους από την μέρα που ανέλαβαν αυξήθηκαν δραματικά χωρίς να υπολογίζουν ούτε μια στιγμή την πείνα και την δυστυχία που υπάρχει στον τόπο.
Και κυριότερο παράδειγμα οι πρώτοι τη  τάξει πολίτες της χώρας ο Πρωθυπουργός κος Παπανδρέου και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κος Βενιζέλος.
Δεν θα μιλήσω για τους υπόλοιπους γιατι θα έπρεπε να γράφω μέρες ολόκληρες και αυτό θα καταντούσε κουραστικό και για έμενα που θα τα έγραφα αλλα και γαια εσας που θα τα διαβάζατε,
ομως θα σας δωσω δυο τρανταχτά παραδείγματα.
Δεν είναι δυνατόν ο Πρωθυπουργός Καταχρεωμένης χώρας να ξεκινάει να παει ταξίδι στην Αμερική και αντι να χρησιμοποιήσει μια πρώτης θέσης κράτηση σε μια αεροπορική  εταιρεία να παίρνει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να σπαταλά του κόσμου τα χρήματα για καύσιμα και μάλιστα στα μισά της διαδρομής να μετανιώνει και να χάνεται σε κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα 2 - 3 μέρες και να μας χρεώνει και έξοδα ελλιμενισμού για να κάνει το κέφι του και τα ψώνια του.
Και δεύτερον ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας την στιγμή που κάθε μέρα παίρνει σκληρά  μέτρα ,την στιγμή που μειώνει απο ανάπηρους ,από χήρες απο ανήμπορους ανθρώπους την σύνταξη μονο και μονο για να σας πληρώσει  τους τόκους για αυτά που μας έχετε δανείσει  την ιδια στιγμή να παραγγέλνει για τον εαυτό του αυτοκίνητο αξίας 750.000 ευρω.
Με ποιο δικαίωμα κύριοι συνεχίζετε να μας δανείζετε.
Αντιγράφω το άρθρο σχετικά με την παραγγελία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου απο το newsbomb.gr

Ο Βενιζέλος και η «μπέμπα» με τα λεφτά του… λαού

Δημοσίευση 23/09/2011 09:00
Ρεπορτάζ: Νίκος Καλαμπάκας
Ήταν 13 Οκτωβρίου του 2009 όταν ο τότε υπουργός Εσωτερικών, Γ. Ραγκούσης αναλάμβανε να ενημερώσει τον ελληνικό λαό, πως με εντολή του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, όλοι οι Έλληνες βουλευτές και οι κρατικοί αξιωματούχοι, θα μετακινούνται στο εξής με αυτοκίνητα που δεν θα ξεπερνούν τα 1600 κυβικά.
Τότε, στις δηλώσεις του, ο Ραγκούσης είχε πει: «η κυβέρνηση έλαβε εντολή από τον ελληνικό λαό να τα αλλάξει όλα και αυτό θα κάνει, ξεκινώντας από το μείζον ζήτημα του περιορισμού της σπατάλης». Και τελικά, δεν το έκανε…
Για κάποιο λόγο που ακόμα δεν μάθαμε, αυτό δεν εφαρμόστηκε τότε και φτάσαμε στις 14 Σεπτέμβρη του 2011, όταν οι βουλευτές ψήφισαν ομόφωνα πρόταση του προέδρου της Βουλής, κ. Φίλιππου Πετσάλνικου σύμφωνα με την οποία τα αυτοκίνητα που χορηγούνται με τη μέθοδο λίζινγκ στους βουλευτές της Αθήνας δεν θα ξεπερνούν τα 1400 κυβικά ενώ εκείνα που χορηγούνται στους βουλευτές της περιφέρειας δεν θα ξεπερνούν τα 1800 κυβικά.
Μάλιστα, ο κύριος Πετσάλνικος τόνισε πως με το μέτρο αυτό η κυβέρνηση θα εξοικονομήσει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.
Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος «ζύγισε» μάλλον παραπάνω τις αντιδράσεις του κόσμου στις συνεχόμενες εξαγγελίες νέων μέτρων και αποφάσισε να μετακινείται με ένα αυτοκίνητο το οποίο θα μπορούσε άνετα να κάνει βόλτες στα πεδία μάχης της Παλαιστίνης και της Λιβύης…
Το νέο αυτοκίνητο του υπουργού Οικονομικών, είναι σχεδιασμένο να φέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον χώρο της θωράκισης. Η BMW 7 Series High Security, αποτελεί τη «ναυαρχίδα» των αυτοκινήτων ασφαλείας της BMW. Είναι το πρώτο θωρακισμένο μοντέλο παγκοσμίως που φέρει πιστοποίηση επιπέδου B7 και για τα κρύσταλλα.
Εσωτερικά το αυτοκίνητο μπορεί να προσφέρει όλες τις ανέσεις στον κάτοχό του. Η λέξη χλιδή, δεν αποτυπώνει όσα μπορεί να διαθέτει κάποια έκδοση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Δερμάτινα καθίσματα, τηλεοράσεις, δορυφορικά συστήματα, είναι μερικές από τις ανέσεις που απολαμβάνει ο κάτοχός τους.
Ωστόσο, για να φτάσει η αξία ενός τέτοιου αυτοκινήτου στις 750.000 ευρώ, χρειάζονται κι άλλα…
Η 7 Series, είναι σχεδιασμένη ώστε να αντέχει σε επιθέσεις κάθε τύπου οπλοπολυβόλων. Η «πανοπλία» του αποτελείται από έναν εξαιρετικά ισχυρό χάλυβα, και χρησιμοποιεί το αμάξωμα ως ένα δεύτερο επίπεδο προστασίας.
Η BMW έχει σχεδιάσει τα αυτοκίνητα αυτά, ώστε να μην έχουν κανένα πρόβλημα εφόσον κάποιος πραγματοποιήσει επίθεση με τα εξής όπλα: Μ16, Heckler & Koch G3, Steyer AUG, Kalashnikov RPK-74, Kalashnikov AK-47, FN FAL και Steyer AUG είναι τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν από την εταιρία στις δοκιμές της αλεξίσφαιρης προστασίας του αυτοκινήτου. Στις δοκιμές, το αυτοκίνητο ανταποκρίθηκε θετικά σε επιθέσεις από εκρηκτικές ύλες αλλά και χειροβομβίδες.

Μάλιστα, η BMW ξέροντας ποια είναι τα πιο αδύνατα σημεία ενός αμαξιού, έχει καταφέρει να θωρακίσει έξτρα τα παράθυρα, το αμάξωμα και τις πόρτες της BMW 7 Series High Quality.

Καταλαβαίνει κανείς εύκολα πως ένα τέτοιο αυτοκίνητο χρησιμοποιείται από πάρα πολύ VIP πρόσωπα, τα οποία φοβούνται για τη ζωή τους και όχι από βουλευτές ή αξιωματούχους κρατών. Εκτός πια κι αν ο κύριος Βενιζέλος το επέλεξε προκειμένου να προστατευθεί από τυχόν επιθέσεις με γιαούρτια ή πέτρες.
Επίσης, να σημειώσουμε πως από το 1,5 εκατ. που κατάφερε η κυβέρνηση να εξασφαλίσει από όλα του βουλευτικά Ι.Χ., τα μισά πήγαν για την «μπέμπα» του κυρίου Βενιζέλου.
Τέλος, καλό θα ήταν να αναρωτηθεί πόσο πρέπων είναι, μετά από μια τηλεδιάσκεψη με την τρόικα στην οποία αποφάσισαν από κοινού να «ξεζουμίσουν» ακόμα περισσότερο τον Ελληνικό λαό, να μπαίνει μπροστά στις κάμερες σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο χωρίς καμία ντροπή.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί φαίνεται το μοντέλο της BMW το οποίο έχει δεχθεί τις σφαίρες των παραπάνω τύπων οπλοπολυβόλων. Όπως βλέπετε, καμία δεν μπόρεσε να το διαπεράσει…


Να θυμάστε οτι σαν πολίτης σας προειδοποίησα οτι στο μέλλον αν ζητήσετε τα χρήματα σας καθώς και τους αναλογούντες τόκους δεν θα αναγνωρίσω την οφειλή ,δεδομένου οτι και εγώ και η πλειοψηφία των συμπατριωτών μου θεωρούμε τα συγκεκριμένα άτομα προδότες, κλέφτες και κοινούς αρπάγες των περιουσιακών στοιχείων της Χώρας
Όπως επίσης οτι είμαι διατεθειμένος να διεκδικήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα μου στα Ελληνικά καί Διεθνή Δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου