Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΙΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΕΙΤΕ ΤΡΟΜΠΑΣ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΜΙΑ ΑΠΑΛΑΓΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

                             Κλέων Παπαδόπουλος  
Αμφιλεγόμενη προσωπικότητα?
Σίγουρα όχι χαρισματικός, ώστε να μπορεί να διευθύνει έναν τόσο μεγάλο οργανισμό σαν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Υπάρχουν κατά την γνώμη μου δυο περιπτώσεις,
 ή ο άνθρωπος να είναι τόσο μεγάλο  λαμόγιο,
 συνένοχος στο ξεπούλημα, μέγας μιζαδόρος ώστε να λαδώνεται και να τα μαζεύει από παντού και να έχει κάνει την καλή
μαζί με το αδέρφι του πρωθυπουργού, την μαμμά του , 
 τον έναν και τον άλλον. 
Και η άλλη να είναι ένας χέστης, μαλάκας, ανίκανος που του επέβαλαν να μοιράζει την περιουσία του Ταμιευτηρίου στους ημέτερους και που σε κάθε περίπτωση δεν είναι σε θέση να κάνει την δουλεία που του ανέθεσαν, αλλα να καθαρίζει σκουπιδοτενεκέδες καί τουαλέτες
σε καμιά δημοτική επιχείρηση
Προσωπικά βλέποντας αυτό το λαμπρό βλέμμα του, της μαστουρωμένης αγελάδας κλείνω στην δεύτερη περίπτωση, αλλά αυτό δεν του δίνει το δικαίωμα,
και δεν έχει το δικαίωμα κανένας παραβάτης νόμου να ψηφίζει μόνος του και να υπογράφει την απαλλαγή του και γενικά την αθώωσή του από τις ευθύνες του 
Αναλυτικά διαβάστε πως έχουν τα πράγματα και ας ενημερωθεί και κανένας εισαγγελέας 
  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Κλέων Παπαδόπουλος, υπέγραψε την …απαλλαγή του από τα πεπραγμένα του ως διοίκηση, την ώρα που οι ζημιές τείνουν στα 500 εκ Ευρώ!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 21, 2011
Τι θα κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση; Θα ανεχτεί αυτές τις μεθοδεύσεις πάνω στην δημόσια περιουσία αδιαμαρτύρητα; ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δεν είναι απλά ένα “ίδρυμα”. Είναι ένας οργανισμός συνυφασμένος με τα όνειρα και τις ελπίδες των Ελλήνων για ένα καλύτερο αύριο. Ποιός δεν θυμάται την σχολική αποτεμίευση την κατάθεση και να πάρουμε στα χέρια μας το βιβλιάριο…
Εκτός από το συναισθηματικό δέσιμο, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ήταν πάντα η “χρυσή αγελάδα” του τραπεζικού συστήματος, λόγω ακριβώς αυτής της ιδιαιτερότητας του. Ουδείς τολμούσε να το αγγίξει, είχε φοβερή ευρωστία επειδή ακριβώς ήταν ο θεματοφύλακας του μικροκαταθέτη.
Ακόμα και στην παγκόσμια θύελλα της Lehman, το ΤΤ επεδείκνυε θαυμαστά αποτελέσματα. Αδιάψευστος μάρτυρας, οι αριθμοί. Έτσι, κατά το 9μηνο του 2009, τα κέρδη του ιδρύματος ανέρχοντο στο ιλιγγιώδες ποσό των 160 εκ. Ευρώ! Πριν λοιπόν την αλλαγή της κυβέρνησης, τα μεγέθη προκαλούσαν αισιοδοξία όπως άλλωστε ήταν επόμενο.
Αυτά που ζούμε τα τελευταία δύο χρόνια, θα έπρεπε να έχουν εξοργίσει και τον πλέον καλόπιστο αναλυτή…
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, λίγο μετά την αλλαγή της διοίκησης, πούλησε το CDS χωρίς ακόμα να έχει απαντηθεί ΠΟΙΟΣ έδωσε την εντολή και ΠΟΙΟΣ το αγόρασε (επερώτηση Καμμένου)
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, άρχισε χορηγίες (ως κύριος χορηγός μάλιστα) σε συνέδρια που πρωταγωνιστούσε ο αδερφός του Πρωθυπουργού, Ανδρέας Α. Παπανδρέου. Ακόμα δεν έχει απαντηθεί ΠΟΣΑ χρήματα δόθηκαν ως “χορηγίες” και ΠΟΙΟΙ τα εισέπραξαν (επερώτηση Νικολόπουλου).
Το τραγικότερο όλων όμως, είναι οι ίδιοι οι αριθμοί. Στον πρώτο χρόνο της νέας διοίκησης, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, για πρώτη φορά στην ιστορία του κατέγραψε ζημιές της τάξεως των 55,1 εκατ. ευρώ. Ουδείς όμως ασχολήθηκε με αυτό το πρωτοφανές για το ίδρυμα μέγεθος, όταν σε άλλες καταστάσεις θα είχαν ξηλωθεί διοικήσεις και θα είχαν επέμβει εσωτερικός έλεγχος και δικαιοσύνη. Τα ΜΜ”Ε” και οι οικονομικοί συντάκτες σιώπησαν, προφανώς από το διαφημιστικο Budget σε δύσκολες εποχές.
Και ερχόμαστε στο σήμερα, όπου ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του εξαμήνου. Οι ζημιές εξαμήνου για το ΤΤ ανέρχονται στο ιλιγγιώδες, απίστευτο ποσό των 498,4 εκατ. ευρώ. Το ακούσατε κάπου;
Μισό δις Ευρώ ζημιές για το πρώτο μόλις εξάμηνο, σε ένα ίδρυμα που απλώς δεν επιτρέπεται, δε νοείται να έχει καν ζημία στην λειτουργία του. Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα που θα έπρεπε να είχαν ενεργοποιήσει τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές και τον πολιτικό κόσμο αλλά ουδείς αντέδρασε!
Αντίθετα, είδαμε τον κύριο Κλέωνα Παπαδόπουλο στην ΔΕΘ να τρέχει ασθμαίνοντας πίσω από τον πρωθυπουργό και τα ΜΜ”Ε” να σιωπούν μπροστά σε αυτό το έγκλημα. Το λέμε ευθαρσώς: Εδώ συντελείται Εθνικό έγκλημα, εις βάρος του λαού, του μόχθου και της περιουσίας του. Μέσα σε απόλυτη σιωπή που παραπέμπει σε άθλια συναλλαγή αν όχι συνενοχή.
Όταν λοιπόν το ΔΣ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και ο κύριος Κλέων Παπαδόπουλος υπογράφει την απαλλαγή του όπως επίσης των μελών και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της διοίκησης ΤΟΥΣ, βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
*Δείτε ακριβώς τι υπέγραψαν ο κύριος Κλέων Παπαδόπουλος, και τα μέλη του ΔΣ
Καλό θα είναι επιτέλους να υπάρξει παρέμβαση και αναχαίτιση. Είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και όποιος σιωπήσει θα συνθλιβεί στις συνειδήσεις του Ελληνικού λαού.
Ιδιαίτερα μετά τις επόμενες αποκαλύψεις που έρχονται και θα κλονίσουν το πολιτικό σύστημα της σήψης.
Διαβάστε και την προηγούμενη αποκάλυψη μας που σχετίζεται και με τα CDS: Ο κύριος Γεώργιος Χατζηνικολάου της TBANK (πρώην ASPIS BANK!! που “αγοράστηκε” από το ΤΤ) διορίστηκε ως υπεύθυνος της ρυθμιστικής αρχής για τα CDS! (ISDA)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου