Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗΣ

Όταν η  ξεφτίλα γίνεται βαθύπηγάδι,
αν σκύψεις να δεις στον πάτο του, αυτό που θα διακρίνεις είναι η φάτσα του παλιομαλάκα του Λοβέρδου.
Ναι αυτού του Καραγκιόζη που από την μια χαντακώνει το ασφαλιστικό και από την άλλη κλαίει στα κανάλια.
Που βρίζει συλλήβδην τους δημόσιους υπάλληλους τεμπέληδες (δηλαδή κοπρίτες) και από την άλλη ο αλήτης ,ο Ρουφιανός του κερατά φροντίζει να διορίσει την γυναίκα του γιατί δεν του φτάνουν όσα έχει φάει αυτός τόσα χρόνια,
δεν του φτάνει το εφάπαξ που πήρε εκείνη από την Ολυμπιακή όπου εργαζόταν,
Πήγε και την έχωσε και στο δημόσιο να παίρνει και ένα μισθό όταν θα ξεσηκωθεί ο κόσμος και θα τον κρεμάσει μαζί με τους άλλους τους προδότες,
 να έχει και αυτή η κακομοίρα, χήρα γυναίκα ένα εισοδηματάκι να την βγάζει.
Διαβάστε τις αποκαλύψεις του Στέφανου Χίου από την εφημερίδα Δημοκρατία για λεπτομέρειες

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ “ΔΙΟΡΙΣΕ” ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 17, 2011
Κι όμως είναι αληθινό!
Γράφει ο Στέφανος Χίος
Η κυρία στη φωτογραφία λέγεται Πηνελόπη Παπαιωάννου, τα τελευταία χρόνια λέει ότι είναι αγιογράφος ενώ από το 1993 μέχρι το 2009 ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία.
Στις 12 Νοεμβρίου 2010 με την απόφαση των υπουργών Ντόλιου, Σαχινίδη και Ρέππα, “διορίστηκε” στο δημόσιο και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Εσωτερικών σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση.
Όλα τα παραπάνω θα είχαν την αξία ενός ακόμα “νόμιμου” ρουσφετιού εαν η κυρία Παπαιωάννου δεν ήταν η σύζυγος του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου. Ιδού και το ΦΕΚ για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Η κυρία Παπαιωάννου όταν έφυγε από την Ο.Α πήρε εφ άπαξ 50.000 ευρώ και τώρα θα έχει το δικαίωμα να πάρει ένα δεύτερο και βέβαια να απολαμβάνει τον μισθό της και μια καλή συνταξη για τα γηρατειά. Είναι η γνωστή συνταγή Καρχιμάκη περί “μεταφοράς” των απολυμένων της Ο.Α στο δημόσιο. Νόμιμο, θα πείτε. Ηθικόν; Αλλά τι λέμε τώρα.

Το θέμα δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” και όπως του πρέπει θα θαφτεί από όλα τα ΜΜΕ. Το βράδυ όμως στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, στο “ΚΟΝΤΡΑ” στις 10.15 ,θα πάρει την αξία που του πρέπει όπως και άλλα ονομάτα φίλων του κ.δελφίνου-Βασιλάκη Καίλα του ΠΑΣΟΚ που βολεύτηκαν στο δημόσιο με υπέρογκους μισθούς.
Και να φανταστούμε ότι ο μέγας πολιτικός υποκριτής Λοβέρδος, πριν από μία εβδομάδα έβριζε συλλήβδην όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο ως τεμπέληδες. “1 εκ δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν 9 εκ έλληνες”. Ειναι και η γυναικούλα σας μέσα κύριε Αντρέα;” Ντροπή σας και ντροπή μας που σας ανεχόμαστε ακόμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου