Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ (ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ) ?

Αντώνη δεν μας έχεις πει, όταν είσαστε συμφοιτητές με τον Ιό της Μαργαρίτας τον Πανούκλα είχατε γραφτεί σε καμία αδελφότητα από αυτές των  "boneheads" και τις άλλες τέτοιου τύπου μαλακίες σαν τον Τζορτζ Μπους Τζούνιορ ή είχατε αναπτύξει κανενός άλλου είδους σχέση οπός "push-push  in the bush" και είσαστε τόσο πολύ κολλημένοι με τον ανομολόγητο θα έλεγε κανένας η Οτι έχετε δεσμό αίματος Η ερωτική σχέση,κ δεν είναι δυνατόν οι παιδική φίλια να διατηρείται με τόση ένταση.
Και αν θελε τε να έχετε προσωπική σχέση με γεια σας με χαρά σας άλλα δεν μπορεί να βάζετε σε κίνδυνο την Ελευθερία και τους δημοκρατικούς θεσμούς αυτού του τόπου για να κάνετε τα κρυφά αλλαξοκωλίκια σας παρ τον και πηγαίνετε σε καμιά Σιγκαπούρη να κανε τε τα όνειρα σας πραγματικότητα άλλα αφήστε και εμάς τους βασανισμένων και ξεπουλημένους να βρούμε τον δρόμο μας.
Αν είσαι ομοφυλόφιλος λέω αν και θες να κάνεις την Ζωή σου με τον Γιώργο μην το κάνεις εις βάρος της καριέρας σου δεν έχεις καεί πολίτικα κλειστόν κάπου ανέλαβε άλλα μην συνεχίζεις την γραμμή του Μονό και Μονό για να τόπι κάνεις το χατήρι.
Φερσόυ σαν άντρας.
Ότι μαλακία σου πούνε οιΤουυκογλου καιΠαπανδρέου τις καταποινές αμάσητες σαν μπανάνες Τσικίτα στην αρχή μα μου και Μέτα θα τηρήσουμε τους νόμους ,αύριο αυτοί θα βάλουν νομό να κυκλοφοράμε και με 30 πόντους υπόθετο εσύ όπως το πας θα ψηφίσεις θα το βάλεις και θα δροσίζεσαι κιόλας δείξε λιγό πυγμή,ξέρω συ δεν κάνεις γυμναστική αυτός κάνει τον άντρα του σπιτιού άλλα και της γυναίκας της περνάει σήμερα , μην το ξεφτιλίζουμε τελείως
Πα ρε και το σχετικό άρθρο και μελέτησε το να ξεστραβώθεις
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα ηγετικά κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας δεν φαίνεται να συμμερίζονται τις απόψεις του αρμόδιου τομεάρχη και βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου, για το θέμα της εφεδρείας στο Δημόσιο.
Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Νικολόπουλος έχει υποστηρίξει ότι, για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, όσοι δημόσιοι υπάλληλοι τεθούν υπό καθεστώς εφεδρείας και στη συνέχεια απολυθούν, θα θεωρούνται ως ουδέποτε απολυθέντες και επομένως θα επανέλθουν στην εργασία τους.
Όπως όμως επιμένουν οι πληροφορίες, τα ηγετικά κλιμάκια του κόμματος… έχουν βάλει «πάγο» (λένε χαρακτηριστικά), σε όσους διακινούν τέτοιες απόψεις.
Έτσι, μετά τον σεβασμό στο μνημόνιο, στο μεσοπρόθεσμο, στο χαράτσι στα ακίνητα κ.λ.π., τώρα η ΝΔ θα σεβαστεί και τις απολύσεις.
Γιατί το κράτος έχει συνέχεια.
Και η  Νέα Δημοκρατία σέβεται τους νόμους.
Τελεία και παύλα…
hassapis-peter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου