Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

25 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ STERN ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ CDS

Ούτε να χωνέψει με την ησυχία της όσα έφαγε από τα CDS δεν την αφήνουν την Αγια Οικογενεια. 
 στείλανε από τo Stern πάνω από 25 ερευνητές τύπου Κούλογλου να αρχίσουν να ρωτάνε δεξιά και αριστερά τα κουλά τους ντε και καλά, αφού δεν ξεβρακώνουμε εμείς τον Αλήτη τον Γαπ να τον βγάλουν εκείνοι βουκινο.
Αυτό βεβαίως που τους φαίνεται περίεργο είναι η δυστοκία του  Σαμαρά και του Μιχελάκη που κάνουν λες και ο Εφιάλτης τους έδωσε τα μισά.
Εγώ βεβαίως δεν λέω τίποτα, αλλά να είσαι αντιπολίτευση και να μην θες να τα βγάλεις στην φόρα ,Χμ κάποιο λάκο μπορεί να έχει η φάβα?
Διαβάστε αναλυτικά τα σχετικά
stern_logo.jpg
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα του γερμανικού περιοδικού «Stern» για τα περίφημα "ελληνικά" CDS!
H έρευνα διεξάγεται σε Αθήνα, Νέα Υόρκη, Ουσάσιγκτον, Βρυξέλλες, Βερολίνο, Λονδίνο, Γενεύη ακόμη και στο Τόκιο με πάνω από 25 ρεπόρτερς-ερευνητές.
Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα είναι συγκλονιστικά και φωτογραφίζουν όλες τις πτυχές της υπόθεσης που αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό.
Στην Αθήνα πάντως και πιο συγκεκριμένα στο κτίριο της NΔ-SATURN με το στανιό κάλυψαν με χθεσινή δήλωσή τους στην εφημερίδα «Δημοκρατία» τον Πάνο Καμμένο.
Η δυστοκία του Μιχελάκη αλλά και του Σαμαρά για την υπόθεση των CDS, μπορεί να προκαλεί για την ώρα εύλογες απορίες, αλλά σύμφωνα με Γερμανούς δημοσιογράφους που ερευνούν την υπόθεση, οι «απαντήσεις» που θα δώσει η δημοσιοποίηση της έρευνας θα φωτίσει όλα τα πρόσωπα και τις θέσεις κλειδιά που κατέχουν δίπλα στις ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ!!!
Περιττό να αναφέρουμε το ενδιαφέρον της Καγκελαρίας για την εξέλιξη της δημοσιογραφικής έρευνας του περιοδικού…
www.kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου