Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΝΤΩΣ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΠΗΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ!


Να δω πότε θα το καταλάβει καί ο Βενιζέλος
Και να κηρύξει στάση πληρωμών τοκοχρεολυσίων
Ειδικότερα, ο κ. Στρος Καν είπε: «Η Ελλάδα έχει πτωχεύσει. Μπορούμε να πούμε ότι οι Έλληνες θα πρέπει να πληρώσουν μόνοι τους, όμως δεν μπορούν». Εξηγεί πως η ιδέα την οποία είχε συλλάβει και την οποία θα έθετε υπόψη των ευρωπαίων εταίρων (αν φυσικά δεν το προλάβαιναν τα γνωστά γεγονότα) ήταν μια διαγραφή του ελληνικού χρέους και του επιμερισμού του κόστους διαγραφής στα κράτη μέλη της ΕΕ, ως ένα τίμημα μιας δημοσιονομικής σύγκλισης. Ένα τίμημα που θα σημάνει απώλειες για τα κράτη μέλη της ΕΕ και τις τράπεζες. Αλλά αυτό το κρίνει ως αναγκαίο.
Ο Στρος Καν αμφισβητεί τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, καθόσον όπως σημειώνει…. «δεν λύνουν το πρόβλημα, το σπρώχνουν. Η χιονοστιβάδα όλο και μεγαλώνει και η ανάπτυξη όλο και απομακρύνεται». Κατανοεί ότι οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις αντιμετωπίζουν εκλογικά προβλήματα, αλλά, όπως είπε «Η πραγματικότητα όμως έχει άλλη διάσταση την οποία θα πρέπει να μετρήσουν. Θα πρέπει να αποδεχθούν τις απώλειες τώρα, για να μπορέσουν να δώσουν νέα επανεκκίνηση». Ταυτόχρονα κατέκρινε τον αργό ρυθμό με τον οποίο λαμβάνονται οι αποφάσεις στην ΕΕ, καθόσον όπως είπε «οι χρόνοι της οικονομίας είναι απείρως ταχύτεροι από τους χρόνους της πολιτικής» και πρόσθεσε πως «Το πρόβλημα των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων είναι ότι κάνουν πολύ λίγα ή πολύ καθυστερημένα, ή και τα δύο μαζί: πολύ λίγα και πολύ καθυστερημένα».
Καιρός είναι να συνειδητοποιήσουν και τα ευροπέη που παριστάνουν τα μέλη της ενιαίας Ευρώπης ότι σε αυτή την
κατάσταση μας οδήγησαν αυτοί.
Πρώτα απ όλα βασιζόμενοι στο γεγονός ότι βρήκαν πουλημένους  πολιτικούς και μαζί τους μας φόρτωσαν ένα χρέος που δεν οφείλουμε, δεύτερον  οτιδήποτε αγοράσαμε η δανειστήκαμε από αυτούς ήταν υπερδιογκωμένο από μίζες και κανένας  πούστης εδώ δεν ζητάει διερεύνηση και επαναδιαπραγμάτευση.
Και τέλος όταν είσαι μέλος ενός συνεταιρισμού είσαι συνέταιρος και στα κέρδη και στις ζημίες.
Οι τελευταίοι που δικαιούνται να μιλούν άλλωστε είναι οι Γερμανοί που δεν πλήρωσαν πότε τα χρέη προς την Ελλάδα,
τις πολεμικές αποζημιώσεις,και επιπλέον οφείλουν την ανάπτυξη τους σε δάνεια που πήραν από την Αμερική και τους Συμμάχους και δεν εξόφλησαν πότε.
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου