Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΣΑΩΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΟΥΛΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Σηκώθηκε και πήγε ο Εφιάλτης ο Πρωθυπουργός μας επίσκεψη για μισή ώρα στο μέχρι χθες Ραμολί της Δημοκρατίας και από σήμερα Ραμολί του 4ου Ράιχ και της Κομαντατούρ και για μισή ώρα του ζάλισε αυτά που δεν θυμάται που τα είχε αφήσει τελευταία φόρα.πριν 15 ή 20 χρόνια.

(όχι ότι ο Παπούλιας καταλαβαίνει και πολλά πράγματα, τις πιο πολλές φορές κουνάει το κεφάλι και οι άλλοι νομίζουν ότι λέει τίποτα σοφό και θαυμάζουν.)Κατά τα αλλά το αλτςχαιμερ είναι σε τόσο προχωρημένη μορφή που κάθε φορά που βλέπει τον Παπανδρέου Διαμαντόπουλου τον φωνάζει και κάθε λίγο και λιγάκι κοιτάει να τον χουφτώσει ,άλλα ο κόσμος σου λέει πήγε στον πρόεδρο,ότι κι αν του λένε λέει ναι ναι και κουνάει το χέρι σαν τους αγιοβασιληδες με την μπαταρία ,μόνο που αυτός φοράει μπλε κουστούμι και δεν δίνει του άγγελου του νερό. Κατά τα άλλα πήγε πολύ καλά η επίσκεψη ανταλλάξανε θετικές απόψεις για τις πάνες ακράτειας και σίγουρα οι νέες τροφές gerber είναι για μεγάλες τρέλες  μέχρι γεύση με αγριογούρουνο έχουνε στον ατμό,φοβέρα πράγματα.

Μα και ο πρόεδρος συμφώνησε με όλα τα θέματα για τι είχε ερεθιστεί ,ο προστάτης του και έπρεπε επειγόντως να πα ει για αιμοκάθαρση οπότε του κούναγε και το κεφάλι,ιδιαιτερότητα που την ανέφεραν και όλα τα μέσα ενημέρωσης
Είχανε πα ει και η Εβραίοι που ανησυχούσαν μήπως από αύριο οι Γερμανοί ανοίξουν τίποτε σαπωνοβιομηχανίες, τίποτε στρατόπεδα συγκεντρώσεως στην Κερατέα από εδώ από  εκεί
πότε δεν ξέρεις τι γίνεται
Τόσα χρόνια άλλωστε έλειψε από την αγορά το σαπούνι με το "J"
Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Σεπτεμβρίου 14, 2011
Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια είχε σήμερα συνάντηση ο Γ. Παπανδρέου για περίπου μισή ώρα. 
Η συνάντηση ενώ ήταν προγραμματισμένη, δεν έγινε με τη μορφή της επίσημης ενημέρωσης, αλλά πέρασε ως ..αποτέλεσμα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για την αντιπροσωπεία των Εβραϊκών Ομοσπονδιών Βόρειας Αμερικής που βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο.
Το τί ειπώθηκε μεταξύ τους άγνωστο, αλλά σίγουρα δεν ήταν μόνο για τη σημερινή τηλεδιάσκεψη ή την ανταλλαγή των ομολόγων.
Την αντιπροσωπεία συνόδευαν οι πρεσβευτές των ΗΠΑ, Ντάνιελ Σμιθ και του Ισραήλ, Άριε Μέκελ. 
Οι σχέσεις της Ελλάδας με το Ισραήλ ενισχύονται μέρα με τη μέρα (αφού ο πρωθυπουργός διατηρεί άριστες σχέσεις). 
Στα τυπικά της υπόθεσης . . . 
Την πεποίθησή του ότι η χώρα θα κερδίσει τη μάχη σε αυτή την «άνευ προηγουμένου, στη νεότερη ιστορία της Ελλάδας, κρίση», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος δέχθηκε σήμερα αντιπροσωπεία των Εβραϊκών Ομοσπονδιών Βόρειας Αμερικής, παρουσία του Πρωθυπουργού.
«Είμαστε αποφασισμένοι, μαθημένοι – οι μεγαλύτεροι εξ ημών τουλάχιστον- στα δύσκολα, να δώσουμε κι αυτή τη μάχη και να την κερδίσουμε με σύμπνοια και αποφασιστικότητα», υπογράμμισε ο κ. Παπούλιας.
Ανέφερε επίσης ότι η αποτελεσματική αντιμετώπιση της κρίσης απαιτεί «από όλους τους Έλληνες σκληρές θυσίες» προκειμένου, όπως είπε, «η χώρα να ανακτήσει – ελπίζουμε σύντομα – τη θέση που της αρμόζει στην Ευρωζώνη και τις διεθνείς αγορές».
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εστίασε ακόμη στην επιθυμία της Ελλάδας για εξεύρεση δίκαιης, βιώσιμης και συνολικής λύσης στο Μεσανατολικό, στη βάση δύο ανεξάρτητων κρατών που θα συνυπάρχουν με ειρήνη και ασφάλεια.
Αναφερόμενος στο Κυπριακό, επανέλαβε την ελληνική θέση για λύση βιώσιμη και λειτουργική, η οποία θα υλοποιεί τις σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και θα είναι σύμφωνη με το ευρωπαϊκό κεκτημένο. «Η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί παράγοντα σταθερότητας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου