Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ 154 ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΕΛΣΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ



Για άλλη μια φόρα απέδειξαν ότι έχουν μειωμένες αντιστάσεις και πρόθεση να αποδείξουν κάθε ένας ξεχωριστά ότι προκείμενου να γλείψουν έστω και για μια στιγμή λίγο από τα αρχίδια του Γιωργάκη είναι διατεθειμένοι να προδώσουν και τους ψηφοφόρους τους και τα παιδιά τους και την πατρίδα τους.
Όταν έλεγα ότι ο καθένας θα ανοίξει όσο πιο πολύ μπορεί την κωλάρα του να κάνει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αυγό για να ευχαριστήσει τον Εφιάλτη που δεν βαφτίστηκε μικρός, αλλά λίγο πριν μπει στην πολίτικη και  δεν του έπαιρνε ο Νουνός του Πασχαλιάτικο κόκκινο με κορόιδευαν.
Ιδού οι Τσαμπουκάδες που έτρεχαν από κανάλι σε κανάλι και μας έλεγαν ότι εγώ δεν ψηφίζω  και θα παραιτηθώ και θα κάνω και θα προστατεύω τους ψηφοφόρους μου και  δυο αυγά Τουρκίας ,με λίγο κωλοδάχτυλο γίνανε κοτούλες ωοπαραγωγικες και να το σφίξιμο και να τα αβγουλάκια τα νομοθετικά  ημέρας  νυκτός.
Και μαζί με αυτούς Ξοπίσω τους και η Έλσα , αυτή η Παλιοφώκια,
 η Μονάχους μονάχους από τότε που έφυγε απο την Νέα Δημοκρατία και πορεύεται τον δύσκολο δρόμο του προσωπικού οφέλους.Γιατί για το καλό μας δεν το κάνει.
(Αυτήν την κόβω να της τάξανε ότι θα της κλείσουνε ισόβια συνδρομή στα bodyline και θα γένη σαν την Ελεωνόρα Μελέτη)
Πάντως ότι θα τα ψήφιζαν τα μέτρα εγώ δεν είχα καμία αμφιβολία ,αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι πραγματικά είναι η ανοχή που δείχνουν οι ψηφοφόροι όλων αυτών των καθαρμάτων σε  κάθε περιοχή .
Παντού βρίσκεται ένας,  δυο και τους γιαουρτώνουν, οι υπόλοιποι ρε τι κάνετε ,γιατί τους καμαρώνετε πίσσα και πούπουλα και ανασκολοπισμό κατά βάθος δεν θα τους πειράξει και πολύ ,άμα είσαι πούστης στην ψυχή δεν σε νοιάζει και τόσο πολύ αν θα σε πηδήξουν και σωματικώς.
Κατά βάθος ίσως και να το ευχαριστηθούν
Έλληνας Βολευτής, Υπόδειγμα Ιδιοτέλειας ,Υποτέλειας,Ραγιαδισμού
 Εισαγωγές Εξαγωγές Συνειδήσεων, Εμπορία Ερπετών Ελλας ΕΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου