Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ

Κύριε Υπουργέ Συγχαρητήρια
Μετά από όλα τα Τεστ ηλιθιότητας που περάσατε επιτυχώς, σας απονέμεται το δίπλωμα του πλέον ηλίθιου υπουργού που κατάφερε να δώσει την χειρότερη εικόνα για την Ελλάδα σε όποιον Ξένο  βρέθηκε και θα βρεθεί καθ όλη την διάρκεια των κινητοποιήσεων των Ταξιτζηδων.

 Κατά την διάρκεια της κορύφωσης της τουριστικής κίνησης και εν μέσω Καύσωνα εσείς ξεκινήσατε πόλεμο με τους Ταξιτζήδες  αχρηστευοντας στην ουσία την άξια των αδειών τους .
τις όποιες ο καθένας είχε πληρώσει καλώς η κακώς μέχρι χθες 200,000 ευρώ ,
και είχατε την απαίτηση να σας στείλουν και λουλούδια και να σας πουν ευχαριστούμε κύριε Υπουργέ να είσαστε καλά που σαν Μαλάκες τσάμπα βάλαμε υποθήκη τα σπίτια μας και θα πληρώνουμε σε πολλές περιπτώσεις δόση σε τράπεζες μέχρι και 300 500 ευρώ ενώ δεν θα εισπράττουμε φράγκο γιατί σε κάθε γωνιά ακόμα και ο κάθε Πακιστανός θα μπορεί να έχει από ένα ταξί χωρις να έχει δώσει μια.
Δεν είχατε σκεφτεί κύριε Υπουργέ ότι οι Ταξιτζήδες θα αντιδράσουν δεν ήταν φυσιολογικό
γιατί η απελευθέρωση των επαγγελμάτων έπρεπε να αρχίσει απ αυτούς και ο πόλεμος τώρα που καιγόμαστε να εξυπηρετήσουμε 10 τουρίστες
Αν είσαστε μάγκες γιατί δεν ξεκινάτε την απελευθέρωση από τους Δικηγόρους να δώσετε και το καλό παράδειγμα η εκεί φιλάτε και  τα συμφέροντα των περισσοτέρων από εσάς γιατί δεν συνεχίζετε με τους δημοσιογράφους .
Αλλά ξέχασα σε αυτούς χαρίσατε ακόμα και το ΦΠΑ απο τα δελτια παροχης υπηρεσιων προκειμενου να σας γλύφουν σαν κοπρόσκυλα και να βλέπουν βασανισμούς πολιτών από απεργούς οπότε σας γουστάρει , αλλά να μην έχουν σαφές οπτικό πεδίο όταν πρόκειται για τίποτε επιχορηγήσεις η εταιρείες φαντάσματα.
Πάντως συγχαρητήρια και εις Ανώτερα !
Σας έχω εμπιστοσύνη μπορείτε να κάνετε και χειρότερα

Α επί τη ευκαιρία με εκείνα τα διόδια τι θα γινη,  κάποια μείωση είχε υποσχεθεί η Άτιμη μέχρι τώρα Κυβέρνηση σας ,αυτή τη φορά θα κρατήσει τον λόγο της η σας τάξανε κανενα ποσοστό και την κάνατε Γαργάρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου