Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΣΩΝΗ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Μετά την καταστροφή των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά και την κατάληψη του Δημαρχείου.,αλλά και το μπουγελωμα του Αθανασιάδη ήρθε και η σειρά του βουλευτή Φθιώτιδας Νίκου Τσωνη  της ξεφτυλισμενης αυτής μειοψηφίας να βιώσει την λαϊκή επιβράβευση για την υποδούλωση μας  χάριν των δυνάμεων κατοχής  και να υπογράψει το ξεπούλημα της Χώρας.
Κατ΄αρχας κάποιος αγανακτισμένος πολίτης  τον αναγνώρισε τον πλησίασε και αφού τον ρώτησε αν εσύ είσαι αυτός που ψήφισε με βαριά καρδία, τον έφτυσε.
Ο βουλευτής τότε επιτέθηκε στον νεαρό τον άρπαξε από τον λαιμό και  του είπε την φράση "θα σε Γα....σω κωλόπαιδο" ,
Αρκετοί συγκεντρωμένοι τότε κινήθηκαν επιθετικά και άρχισαν να προπηλακίζουν τον βουλευτή και να του πετούν καφέδες νερά και αυγά αναγκάζοντας τον να τραπεί σε φυγή και να καταφύγει στο κτήριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ .
Επί τόπου συγκεντρώθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη για να τον προστατέψει.

Ο Τσωνης είναι αυτός ο καραγκιόζης που είπε την ιστορία με τον Δημητρακη
(φαίνεται πως οι βουλευτές μας είναι τόσο τρομπες που ακόμα και ένας Δημητρακης τους αλλάζει την ψήφο)
Απολαύστε τον

(Το θέμα επίσης είναι ότι δεν έχει καν το φιλότιμο το συγκεκριμένο τομάρι να σκύψει το κεφάλι και να φύγει αλλά επιτίθεται και απειλεί και να Γ........σει ,Πολύ βαριά τα έχεις ρε μεγάλε, αλλά που τα είχες στην βουλή την ώρα της ψηφοφορίας,έκανες την πάπια η την κότα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου