Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΤΙ ΜΙΖΑ ΠΗΡΕΣ

Ολοκληρώθηκε το ξεπούλημα του ΟΤΕ!
Πριν από λίγο πέρασε πακέτο ύψους 49.015.038 μετοχών του ΟΤΕ μέσω του ΧΑ, ολοκληρώνοντας την πώληση του 10% του οργανισμού από το ελληνικό δημόσιο στην Deutsche Telekom.
Η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε στα 7,99 ευρώ ανά μετοχή, με το συνολικό ύψος της πράξης να ανέρχεται στα 391,63 εκατ. ευρώ.
Πλέον το ποσοστό της Deutsche Telekom στον ΟΤΕ ανήλθε στο 40%.



Πλέον το Ελληνικό Δημόσιο κατέχει το 10% των μετοχών του Οργανισμού, συμμετοχή που περιλαμβάνει  το ποσοστό που κατέχει στον ΟΤΕ και το ΙΚΑ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα σου τότε κύριε Καχριμακη που αμφιβάλλω ότι έχεις  έστω και κατ' ελάχιστον σχέση με την έννοια αυτή, γιατί αν είχες η έννοια φιλότιμο που συνοδεύει τον τίτλο του κυρίου θα σε έκανε η να παραιτηθείς και να καταγγείλεις την παραχώρηση , η θα όπλιζε το χέρι σου να πας να αυτοκτονήσεις κάτι που δυστυχώς   δεν περιμένω και δεν ελπίζει κανένας Έλληνας πολίτης από ολόκληρο το σκυλολόι που απαρτίζει το κόμμα σας και δυστυχώς την κυβέρνηση εθνικού ξεπουλήματος και κατοχής της χώρας μας.
Αλλά δημοσιεύουμε τουλάχιστον τα ψέμματα σας ελπίζοντας να σας γελοιοποιησουμε τουλάχιστον στα παιδιά σας και στους αφελείς ψηφοφόρους σας μήπως και καταλάβουν τι μαλακίες και παραμύθια τους λέγατε όλα αυτά τα χρόνια.
και φυσικά να καταλάβουν όταν έρθει η ώρα και θα κλαψουρίζετε σαν ............γιατί θα σας συλλάβουν και θα παραπεμφθειτε κάποια στιγμή σε κάποιο ειδικό δικαστήριο , Και τα λόγια της εισαγγελικής αρχής τότε ας είναι τα δικά σας ,απ αυτά τα βίντεο
Απατεώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου