Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011

Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΕΜΙΝΑ (ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΡΑΓΕ?)

                    Ο Παπουτσής έστειλε την

         αντιτρομοκρατική  στην Σεμίνα Διγενη.


ΑΝΟΙΧΤΉ ΕΠΙΣΤΟΛΉ ΝΟ 2 ΣΤΟΝ ΧΡΉΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΉ ΚΑΙ Η ΕΠΊΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΉΣ ΣΠΊΤΙ ΜΟΥ

Αγαπητέ Χρήστο,
αναρωτιέμαι γιατί αποφάσισες να ταλαιπωρήσεις τόσο κόσμο καλοκαιριάτικα, αντί να σηκώσεις ένα τηλέφωνο και να μου απαντήσεις σε όσα σε ρώτησα ή να μου ζητήσεις -έστω- το λόγο… Παλαιότερα το έκανες και μάλιστα με άμεσο και ευγενικό τρόπο… Τόσες δεκαετίες φερόσουν έτσι, γιατί ξαφνικά άλλαξες;
Την προηγούμενη επιστολή την έστειλα σε σένα κι από σένα περίμενα μια απάντηση.Αντί γι’ αυτό μου τηλεφώνησε χθες ο αστυνομικός υποδιευθυντής κ. Κ. Παπαθανασάκης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, να με καλέσει για ένορκη μαρτυρική κατάθεση, σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας Γκιόλια. Λίγη ώρα μετά το τηλεφώνημά του, δύο άντρες με μαύρα, ντάλα μεσημέρι στις 2.30, ήλθαν σπίτι μου για τα περαιτέρω.
Και επανέρχομαι.
Γιατί τους ταλαιπωρείς όλους αυτούς τους ανθρώπους και δε βγαίνεις να πεις κάτι εσύ; Εσύ είσαι ο υπουργός, εσύ κάνεις τις έρευνες, εσύ οφείλεις να ξέρεις, εσύ πρέπει να κινήσεις γη και ουρανό, να βρεις την άκρη. εσένα περιμένουμε να μας πεις. Γι αυτό είσαι εκεί.
Χρήστο, εδώ και καιρό, είσαι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη (πολλοί σε αποκαλούν καιΥπουργό ΠΡΟ ΠΟ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας) και τα μόνα για τα οποία σε συζητάει ο κόσμος, είναι αυτά για τα οποία δεν θα ευχόταν κανείς να τον συζητάνε (Η υπόθεση ”Σάμινα”, τα αιματηρά επεισόδια στο Σύνταγμα, οι ανεκδιήγητες δηλώσεις μετά και και…)
Αυτές οι πόζες με τα σηκωμένα μανίκια στη φωτογραφία, που σημειολογικά παραπέμπουν σε δουλευτή πολιτικό, σε συνδυασμό με το χρόνιο, όλο σημασία, ανθυπομειδίαμα, πες στον ίματζ μέικερ σου, όχι μόνο δεν πείθουν κανένα, αλλά βγάζουν και γέλιο.
Λοιπόν, εγώ θα πάω στην Αντιτρομοκρατική και στον κ.Παπαθανασάκη, (αφού έτσι το κανόνισες, αλλά μην φανταστείς ότι με φοβερίζεις με κάτι τέτοιο), για να του πω όμως, αυτά που θα του έλεγε ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας.
Οφείλεις να ξέρεις Υπουργέ Χρήστο, την αλήθεια για την υπόθεση Γκιόλια,
γιατί αν δεν ξέρεις μετά από ένα χρόνο, κάτι δεν πάει καλά με σένα.

Λοιπόν να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους
Πρώτον
Ένας πρώην αντιστασιακός της γενιάς του Πολυτεχνείου{Σχόλιο.................κουνιούνται)
 Δεν θα έστελνε ποτέ την αντιτρομοκρατική για κανέναν άλλο λόγο παρά για να τους κεράσεις καφέ και να τα πείτε  έτσι για να περάσει η ώρα .
Δεύτερον
Ένας πρώην αντιστασιακός της γενιάς του Πολυτεχνείου
( Σχόλιο..........ξανακουνιουνται)
Δεν γίνεται έρμαιο συμφερόντων.
Τρίτον
Και εσύ ρε κορίτσι μου πες μας μια λέξη, μονάχα αυτή την λέξη ,σε λίγο πια θα φέξη
θα ρθη χλωμή η αυγή
όχι τίποτα άλλο, αλλά αν δεν μας πεις θα σε φάνε λάχανο θα σε χάσουμε, και θα μείνουμε και με την απορία.
Πάντως  είδες το φιλαράκι σου συμπεριφορά, άλλη φορά τους φίλους σου να τους διαλέγεις χορτάτους και όχι λιγουρηδες γιατί όταν χορτάσουν να πως συμπεριφέρονται
Φιλάκια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου