Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ,ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ,ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ! Οι ειλικρινείς φίλοι των Παλαιστινίων…

Αναρτήθηκε από τον/την Greekx στο Ιουλίου 13, 2011
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ “ΕΛΛΗΝΙΚΑ” ΜΜΕ (ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ)! (σσΟ: θα θυμόταν τις πύρινες αγκαλιές με τον Αραφάτ και θα απορούσε…)








Πάντως Φφαντάζομαι και εδώ για παρεξήγηση θα πρόκειται όχι ότι όλοι είναι πουλημενα τομάρια Εβραίοι του Κερατά (δεν έχω κάτι με τους Εβραίους έχω όμως με τους δικούς μας που κρύβουν ότι είναι εδραίοι την στιγμή που ο κάλος τους κάνει να για να δείξει ότι είναι και παραείναι)
Απλά επειδή λόγω προχωρημένου της ηλικίας όταν έβαζε το χέρι του στο φερμουάρ του δεν έβρισκε τίποτε ίσως να σκέφτηκε ότι αν του έκανε και μια περιτομή ίσως να φαινόταν και λίγο μεγαλύτερο ,
Ε! ξέρετε καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν και μια και αυτοί έχουν εξειδίκευση είπε να το κάνει εκεί, αλλά νταν είσαι το ΡΑΜΟΛΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ τι να πια σεις και τι να αφήσεις έτι η τελετή αναβλήθηκε μέχρι να ανακαλυφθεί να συνταγογραφια για το γνωστό.............γιατί στα απαιτούμενα σήμερα μιλλιγκραμ χρησιμοποιείται μονό για προθέρμανση αλόγων στον ιππόδρομο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου