Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΝΑ ........ ΤΟΝ ΜΑΝΑΒΗ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Η Siemens ετοιμάζεται να μηνύσει την Ελλάδα!

Ακριβώς όπως σας το είπα αφού εμείς υποτίθεται ότι κοιμόμαστε ορθιοι σηκώθηκαν τα αγγούρια
να μας Γ.......ουν (ΧΧΧ Ακαταληλον δια Ανηλίκους)
Ο λόγος; Θα ζητήσει να αναγνωριστεί από τη γερμανική Δικαιοσύνη ότι δεν έχει υποχρέωση αποζημίωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
Αυτή η είδηση προέκυψε από τη συνάντηση που είχε η διοίκηση της Siemens με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Χ. Παμπούκη και τον υφυπουργό Πολιτισμού Γ. Νικητιάδη.
Η συνάντηση, σύμφωνα με αποψινή ανακοίνωση του υπουργείου είχε ως αντικείμενο «τη διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας για την απόδοση ευθυνών, καθώς και για την εκούσια, κατόπιν συμφωνίας των μερών, αποκατάσταση της ηθικής βλάβης της Ελληνικής Πολιτείας από παράνομες παρελθούσες δραστηριότητες».

Ναι αλλά με τι πλάτες και με τι κότσια τα κάνει ο Γερμανικός επιχειρηματικός βόθρος όλα αυτά'
 Εδώ είναι το μυστικό.
Ιδού λοιπόν το κερασάκι από την Τούρτα ,και φυσικά ποιος το έφαγε, μα φυσικά η Οικογένεια
Παπανδρέου,
 ποιος περιμένατε, εσείς και εγώ, για πάμε παρακάτω λοιπόν.

Την ώρα που η εξεταστική της βουλής βρισκόταν σε εξέλιξη, η Siemens χορηγούσε το συνέδριο Παπανδρέου!

Σιγά μην κρατήσουμε τα προσχήματα εδώ είναι ότι προλάβεις, ότι φας ότι πιεις, κι ότι αρπάξει ο κώλος σου.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουλίου 20, 2011
Καταλάβατε γιατί περισσεύει το θράσος των νεοναζί της Γερμανίας; Που απειλούν κι’ όλας με μηνύσεις το Ελληνικό δημόσιο;
Πως είναι δυνατόν ο αδερφός του Πρωθυπουργού να δέχεται χορηγίες σε συνέδρια που διοργανώνει ή συμμετέχει από την εταιρεία τη ίδια στιγμή που στη βουλή διαδραματιζόταν η κυριότερη κοινοβουλευτική δραστηριότητα στη μεταπολίτευση;
Πως είναι δυνατόν ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης να συμμετέχει σε συνέδρια υπό το άγρυπνο βλέμμα του νέου διοικητή της εταιρείας που διέφθειρε το πολιτικό σύστημα και διέλυση την Ελληνική οικομία;
Το θέμα είχε αποκαλύψει πρώτη η Ελευθεροτυπία, δεν άνοιξε όμως μύτη και πέρασε στα ψιλά.
Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις όμως που αφορούν τις δραστηριότητες του αδελφού του πρωθυπουργού, η έρευνα κατέληξε σε περίεργες διασυνδέσεις κερδοσκοπικών funds με μυστήρια επιρροή στις πολιτικές αποφάσεις της κυβέρνησης. Ήδη έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα μετά από επερωτήσεις στην βουλή.
Το απίστευτο θράσος της Γερμανικής εταιρείας όμως να απειλεί με μηνύσεις, μας κάνει να μελετήσουμε όλα τα ενδεχόμενα που οδηγούν την Ελληνική πολιτεία σε αυτή την περίεργη σιωπή. Και βέβαια θα επανέλθουμε.
Φωτό: Ο Ανδρίκος Παπανδρέου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπό το άγρυπνο βλέμμα του μεγάλου αφεντικού της Siemens. (antinews.gr)

Να και ο Κυριάκος ε' με τέτοια ΚΟΝΕ τι να την κάνεις την αποζημίωση του βουλευτή και το τζάμπα αυτοκίνητο ,σίγουρα τα φιλαράκια σου δεν θα σε αφήσουν να ψοφησεις και από την πείνα

Πάντως ευτυχώς για τον τόπο δεν κινδυνεύουμε με τίποτα λόγους ευθιξίας να χάσουμε τον Πρωθυπουργακο μας,
 Αυτόν και σε βιτρίνα κοσμηματοπωλείου να τον βρούμε με λοστό το βράδυ , θα μας πει ότι σε μια ευνομούμενη κοινωνία ο Πρωθυπουργός πρέπει να δοκιμάζει τα μέτρα ασφάλειας
για να κοιμούνται σίγουροι οι πολίτες του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου