Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΒΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝΕ

                                           ΒΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ
                ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ
                ΓΙΑ ΣΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝΕ

Μια φραση του Διονυση Σαββοπουλου απο τους Αχαρνεις του Αριστοφανη

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουλίου 21, 2011
Νέα βόμβα Καμμένου κατά Παπανδρέου.
Από το Κουρδιστό Πορτοκάλι
Ο βουλευτής της ΝΔ, απαντώντας σε σχόλιο αναγνώστη του olympia.gr, αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα κέρδισε στο δικαστήριο της Χάγης αποζημίωση για τη σφαγή του Διστόμου και ο Παπανδρέου τη χαρίζει στη Μέρκελ!…
“Διαβάζω τα σχόλια σας γιά τή siemens με ιδιαίτερη προσοχή
Πρέπει όμως νά σάς παρουσιάσω τή πλήρη εικόνα.
1.Αγνόησαν όλα τα πρακτικά καί το πόρισμα ,προφανώς λόγω συνδιαλλαγής μέ τούς εμπλεκόμενους.
2.Όλα τά περί αγωγών ήταν παραμύθια τώρα κάνει η siemens αγωγή κατά τής Ελλάδος πού αφού ξεζούμισε ζητά καί τά ρέστα.
3. Είναι τόσο ξεφτιλισμένοι καί παραδομένοι στούς γερμανούς χρηματοδότες τους πού ενώ κερδίσαμε γιά τό Δίστομο στή Χάγη καί πρέπει νά καταθέσουν προτάσεις γιά αποζημίωση έως 5 Αυγούστου ο αδελφός του andrikos ζήτησε συνάντηση με Μerkel για να διαβεβαιώσει ότι παραιτήται κάθε αξίωσης.
Είναι σίγουρο αυτό μου το ομολόγησε στενός συνεργάτης του ΓΑΠ πού τον έδωσε γιατί δέν αντέχει τήν προδοσία .
Κατόπιν τών παραπάνω πιά δέν υπάρχει περιθώριο κοινοβουλευτικού διαλόγου παρά μόνο ενεργοποίησης τού ακροτελεύτιου άρθρου τού Συντάγματος κατήργησαν τήν Βουλή σάς υπενθυμίζω ότι αρνούνται νά απαντήσουν στήν ερώτηση γιά τα CDS παρότι πέρασε τό συνταγματικό όριο των 30 ημερών.”
Πάνος Καμμένος

Μήνυμα του Ελληνικού Λαού προς όλους τους αδερφούς Παπανδρέου
 Συνήθως όλες οι επιστολές και τα Μηνύματα ξεκινούν με τις λέξεις και φράσεις Κύριε ή Αξιότιμε Κύριε
κάτι το όποιο δύσκολα μπορεί να βεβαιώσει κάποιος για εσάς.
Οπότε ξεκινάω με το κυρίως θέμα .
Λοιπόν αρκετά ανεχθήκαμε μέχρι σήμερα και τις εταιρείες σας και τα νταβατζιλίκια σας εις βάρος της πατρίδας μας (όχι απαραίτητα και δικιά σας γιατί ξέρω την ιδιαίτερη αδυναμία σας για την γη πέρα από τον Ατλαντικό)
Κανονίστε όμως και μην προχωράτε άλλο το ξεπούλημα και μην προδίδετε τους αγώνες και τις θυσίες αυτού του τόπου μόνο και μόνο για να κολογλυψετε την Ανέραστη καριόλα την Μερκελ,
 πιστεύοντας πως για ότι κάνετε θα την γλυτώσετε μπαίνοντας σε ένα αεροπλάνο και φεύγοντας στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.
Ακόμα και αν η επίσημη πολιτεία δεν σας προλαβει και δεν σας εκτελέσει σε κανένα Γουδί να ξέρετε πως οι Λαοί έχουν μνήμη και μπορούν κάλλιστα να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ισραήλ και να σας επικηρηξουν .
"Η εκδίκηση αλώστε είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο" Κρατήστε το λοιπόν στην μνήμη σας γιατί εμείς τα καμώματα σας θα τα κρατήσουμε σίγουρα στην δική μας.
Και που είσαι Αντρικό, μην κάνεις καμία Μαλακία και πας και τα πατσίσεις με την Μερκελ για το Δίστομο, γιατί δεν σε βλέπω να την βγάζεις καθαρή


Α΄ και για να μην Ξεχνιόμαστε Αντωνάκη Σαμαρά και εσύ γαργάρα το κάνεις το θέμα.
Το είχατε μήπως κοινή κατεύθυνση με τον Γιωργάκη στην λέσχη Bildeberg η κάνεις πως δεν το έχεις μάθει ακόμα για να μας λες μεθαύριο ότι αν ήσουν εσύ Κυβέρνηση......και α........τούμπανα XXX ακαταλληλον για ανήλικους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου