Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΒΡΕ ΤΟ ΡΑΜΟΛΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ

285.000 ετησίως ο μισθός του Ομπάμα, 280.000 του Παπούλια. Αίσχος Πρόεδρε που κάνεις και μαθήματα Ελληνισμού

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουλίου 16, 2011

%25CE%25A0%25CE%25B1%25CF%2580.jpgΤι κοινό μπορεί να έχει ο Κάρολος Παπούλιας με τον Μπαράκ Ομπάμα πέρα από το προφανές, ότι δηλαδή και οι δύο βρίσκονται σε προεδρικό θώκο; Η απάντηση είναι ότι αμείβονται ετησίως με σχεδόν τον ίδιο μισθό. Για να γίνουμε πιο ακριβείς, ο κ. Παπούλιας παίρνει 280.000 ευρώ ετησίως και ο πρόεδρος των ΗΠΑ κάτι λιγότερο από 285.000 ευρώ (400.000 δολάρια).
Ο πρόεδρος της “ψωροκώσταινας” της
χρεωκοπημένης Ελλάδας. Ο πρόεδρος που είχε την δυνατότητα να στείλει σπίτι του (και στο Γουδή μετά) τον ΓΑΠ όταν αυτός παραιτήθηκε (για να το πάρει πίσω μετά, όταν δεν συμφώνησε για την “συγκυβέρνηση”). Ο πρόεδρος που γυρνάει τον κόσμο και κάνει μαθήματα “Ελληνισμού” και “πατριωτισμού” δίνοντας συμβουλές και οδηγίες σε όλους, αλλά δεν παραιτείται από την θέση του “τίποτα” που πρεσβεύει για να γλυτώσουμε έξοδα πλέον των 1.500.000ευρώ ετησίως (μισθός, έξοδα φύλαξης, μέγαρο, ταξίδια, φιλοξενίες, διάφορα έξοδα κλπ). Ούτε καν έχει το φιλότιμο να παραιτηθεί του μισθού του (ας κρατήσει 1.000 ευρώ για να ζεί).
Αλλά βέβαια ίσως να μην σου έχει περάσει από το μυαλό ότι είναι πρόκληση ο λαός να μην έχει να φάει, οι συνομήλικοι σου να βλέπουν τις συντάξεις των 600 ευρώ να φορολογούνται, οι νέοι να μην έχουν μέλλον, η κυβέρνηση ανενόχλητη να ξεπουλά τη πατρίδα που σε πληρώνει, και εσύ να αμοίβεσαι το ίδιο με τον Πλανητάρχη, ο οποίος στο κάτω κάτω, και πλανητάρχης είναι, και ασκεί εξουσία και έχει ευθύνες, και έχει έστω κάτι να διοικήσει εκτός από τον μάγειρα του.
Και ύστερα σου λέει διώξαμε τους βασιλιάδες από δω για να μην τους πληρώνουμε.
Πόσους κοπρίτες πληρώνουμε ταυτόχρονα δεδομένου ότι κακοπερνάνε και μένουν κορακοζώητοι .
Πόσες φρουρες παράλληλα και πόσα, σπίτια πληρώνουμε  .
Και εκτός των άλλων να τον έχεις τον ξεφτίλα το ραμολι της Δημοκρατίας να πηγαίνει και να ντύνεται και Εβραίος και να κλαίει  που θα έχει ψηφίσει και δεν θα προλάβει να δει τον Ναό του Σολομώντα
Άχρηστε και τώρα αφήνεις μια μειοψηφία και έναν προδότη να διαλύουν τον τόπο .
Θα έπρεπε να μπεις εθελοντικά σε κανένα ίδρυμα ατόμων με βαριά νοητική καθυστέρηση
Τουλάχιστον αν είχαμε την Βασιλεία θα πουλάγαμε και κανένα αναμνηστικό, καμία Κάρτα θα κάναμε
κανέναν γάμο να ερχότανε κανένας τουρίστας, εσένα τι να σε κάνουμε να σε πουλάμε για μπρελόκ να μας κοροϊδεύουν στα πέρατα της υφηλίου.
Αν τε παραιτήσου τουλάχιστον μήπως και σωθεί τίποτα,τόσα που έχεις μαζέψει έτσι και αλλιώς δεν προλαβαίνεις να τα τελειώσεις  να είσαι σίγουρος.
Άντε φιλάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου