Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΜΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 3ΟΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

Παραθέτουμε το ντοκουμέντο: Πιστοποιητικό Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας - Μήνυση Αντωνίου (Video από την εκπομπή "ΜΑΚΕΛΕΙΟ")


Σχετικό: Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2011
Δήλωση του μηνυτή Δημήτρη Αντωνίου σχετικά με τα αναγραφόμενα στον τύπο περί δήθεν αρχειοθέτησης της μήνυσής του "κατά βουλευτών ..."

Παραθέτουμε το ντοκουμέντο:

Πιστοποιητικό Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας - Μήνυση Αντωνίου

το οποίο προέκυψε ως επιχείρημα του μηνυτή Δημήτρη Αντωνίου για την δήθεν αρχειοθετηση της μήνυσής του. Είναι το αποστομωτικό νομικό έγγραφο που πιστοποιεί ότι η δικαιοσύνη λειτουργεί στη χώρα μας και ότι ο  πολίτης μπορεί να αισθάνεται ότι προστατεύεται.
Η τεκμηρίωση των ισχυρισμών του κάθε μηνυτή, και όταν αυτοί, όπως στην εν λόγω περίπτωση, είναι πρόδηλοι, ισχυροί, βάσιμοι και τεκμηριωμένοι, οι δικαστικοί λειτουργοί αξιολογώντας κατά συνείδηση επιτελούν το καθήκον τους στο όνομα του ελληνικού λαού.

Δεν μπορώ να ξέρω την τελική έκβαση της υπόθεσης, αλλά μπορώ να ισχυριστώ ότι αυτή η υπόθεση θα καταλήξει στην ελληνική βουλή.

Βέβαια εδώ προκύπτει το ηθικό ερώτημα: 
 Η βουλή θα σταθεί στην συνταγματική της υποχρέωση να προχωρήσει την υπόθεση σε ειδικό δικαστήριο;
Αυτό μέλλει να αποδειχθεί. 

Η υπόθεση αυτή είναι πολύ σοβαρή και θα δοκιμάσει τις ηθικές αντοχές, την συνείδηση των βουλευτών, θα αξιολογήσει τον πολιτικό μας νομικό πολιτισμό και  θα αναδείξει το περίφημο "περί δικαίου αισθήματος" των Ελλήνων πολιτών.


Στην χθεσινή εκπομπή "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" του Στέφανου Χίου συζητήθηκε το θέμα διεξοδικά και παρά τις εντάσεις βγήκε ένα συμπέρασμα για τον κάθε τηλεθεατή.

 
ΔΕΝ θα σχολιάσω, επιθέσεις και χαρακτηρισμούς, δεν με αφορούν και δεν με αγγίζουν, ο καθένας κρίνει και κρίνεται, ακόμη και ύβρεις για μένα είναι ανεκτοί όταν μπορώ να παραθέτω τις δικές μου απόψεις.  Όποιος δημόσια εκτίθεται, δεν έχει το δικαίωμα να προβεί σε καμία άλλη ενέργεια, εκτός της γνώμης του, αυτό έπραξα χθες το βράδυ και θεωρώ ότι δικαιώθηκα από την τελική έκβαση της εκπομπής.


Πάλεψα από την αρχή αυτής της υπόθεσης, όχι για την ουσία της μήνυσης, αλλά για την φωνή του αγανακτισμένου πολίτη να μπορεί να εκφράζεται. Αυτό είναι το ηθικό μου κέρδος και η προσωπική μου ικανοποίηση ως ενεργού πολίτη που βλέπει τον "Νομικό Ακτιβισμό" ως μέσο πάλης του λαϊκού κινήματος.


Σε μια δημοκρατία, έστω και πρωθυπουργοκεντρική η οποία μπορεί φθάνει στα όρια της κοινοβουλευτικής δικτατορίας, με βουλευτές έρμαια του εκάστοτε αρχηγού (ο οποίος τους εκβιάζει με διαγραφές  από την κοινοβουλευτική ομάδα) ο πολίτης τότε πρέπει να αντισταθεί σύμφωνα με το ακροτελευταίο άρθρο του συντάγματος μας.  ...


Η αντίσταση αυτή δεν είναι η ανεξέλεγκτη βία, ούτε οι αποδοκιμασίες που βλέπουμε τελευταία να προβάλουν τα τηλεοπτικά κανάλια, η ενδεδειγμένη αντίσταση φρονώ πως πρέπει να είναι ο "νομικός πόλεμος" ή όπως τον ονομάζουμε στο "Λαϊκό Κίνημα" "Νομικό Ακτιβισμό"  (Ταράξτε τους με μηνύσεις και αγωγές - Κίνημα Νομιμότητας).
 
Ο κυρίαρχος λαός έκανε κάποιες επιλογές και έχει μία κυβέρνηση. Στη περίπτωσή μας μπορεί να έχουμε, κατά την πλειονότητα των πολιτών, έναν αμετροεπή, υποκριτή και ψεύτη πρωθυπουργό ο οποίος μας εξαπάτησε με τα προεκλογικά περί δήθεν "λεφτά υπάρχουν" και θα τιμωρηθούν οι ένοχοι" και αντί αυτών φθάσαμε στα πρόθυρα της πτώχευσης και της παράδοσης άνευ όρων της εθνικής μας κυριαρχίας. Παρόλα αυτά η νομιμότητα πρέπει να κυριαρχήσει και να τιμωρήσει πολιτικά τους επίορκους πολιτικούς, που ενώ λάβανε την εξουσία με όρκο να εκτελέσουν το προεκλογικό τους πρόγραμμα... φρόντισαν να εξυπηρετήσουν  αλλότρια συμφέροντα και όχι αυτά για τα οποία έχουν την εντολή να πράξουν ως εντεταλμένοι ταγοί της λαϊκής κυριαρχίας.


Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει συνταγματική ανάκληση από τον λαό, για μια τέτοια περίπτωση, αλλά "μομφή" από την αντιπολίτευση με τα γνωστά αποτελέσματα, αυτό που μένει στον κάθε έναν πολίτη είναι η νομική προστασία και διεκδίκηση των πατριωτικών του καθηκόντων.

Κάθε άλλη μορφή διεκδίκησης ή αγώνα, όταν δεν έχει την έννοια του γενικού ξεσηκωμού κατα το άρθρο 120 του Συντάγματός μας, είναι έκνομη και δεν οδηγεί πουθενά, εκτός από το να χαλυβδώνει το δήθεν κράτος δικαίου και νομιμότητας. Άρα το μόνο που μένει για μας τους σώφρονες, δημοκρατικούς  και σκεπτόμενους πολίτες είναι να στηριχθούμε στην τρίτη εξουσία που είναι η δικαστική και να παλέψουμε μαζί από εκείνο το μετερίζι.  


Η στήριξη στον Δημήτρη Αντωνίου, τόσο από το blog "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ" όσο και από το webTV 114news  έγινε και θα συνεχίζεται ως στήριξη σύμφωνα με το παραπάνω σκεπτικό, κόντρα στη φίμωση που επιχειρείται από διάφορα μέσα που θεωρούν ότι οι μεμονωμένοι πολίτες δεν έχουν φωνή και η όποια άποψή τους πρέπει να καταπνίγεται πριν καν εκδηλωθεί.


Αν τε Γιατρέ προχώρα να δούμε τι θα γίνει πάντως στο ξανά είπα και το έδαφος είναι πρόσφορο όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο κια αν χρειαστείς υπογραφές και στήριξη είμαστε και εμείς μαζί σου




"Δήλωση του μηνυτή Δημητρη Αντωνιου
 σχετικά με τα αναγραφόμενα στον τύπο περί δήθεν αρχειοθέτησης της μήνυσής του "κατά βουλευτών ..."

Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (Στο αρχείο μήνυση πολίτη κατά βουλευτών για εσχάτη προδοσία) η φήμη ότι η μήνυσή μου μπήκε δήθεν στο αρχείο!

Αυτό έγινε ιδίως μετά από ερώτηση των βουλευτών του ΛΑΟΣ Αθ. Πλεύρη και Α. Γεωργιάδη προς τον υπουργό δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου, ο οποίος τους απάντησε ότι «η μήνυση είναι στον εισαγγελέα εφετών για να εγκρίνει την αρχειοθέτηση!!»,

μια απάντηση που αφενός είναι ψευδής, αλλά και συνιστά απαράδεκτη απόπειρα επιρροής της εισαγγελέως, η οποία μπορεί φυσικά να εγκρίνει την αρχειοθέτηση, αλλά και την μη-αρχειοθέτηση.

Η απάντηση όμως του υπουργού είναι και ψευδής, διότι η εισαγγελέας εφετών Άννα Καλουτά με την από 06-07-2011 απόφασή της, δεν δέχτηκε την αρχειοθέτηση της μήνυσης κι αντίθετα διέταξε την κατάθεσή της στην Βουλή σύμφωνα με τα άρθρα 59-63 και 86 Συντ.

Την απόφαση αυτή την πιστοποίησε σε εμένα και τον τ. εισαγγελέα Ι. Σακκά ο αρμόδιος υπάλληλος της εισαγγελίας εφετών.

Η αληθής και τεκμηριωμένη απάντηση με στοιχεία είναι η παρακάτω:
Με το αριθμ. 171491/15-07-2011 (σημερινό) πιστοποιητικό πορείας της μήνυσής μου από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η τελευταία πιστοποιεί ότι η μήνυσή μου δεν ετέθη στο αρχείο, αλλά διαβιβάζεται στην βουλή δια του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την διαδικασία του άρθρου 86 Συντάγματος και του νόμου 2136/2003 περί ευθύνης υπουργών!

Η μήνυσή μου διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με το αριθμ. 171492/15-07-2011 διαβιβαστικό της εισαγγελίας πρωτοδικων

1 σχόλιο: