Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΤΟΣΑ ΛΕΊΠΟΥΝ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΣΤΑ ΤΣΑΚΊΔΙΑ ΚΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ

Άμα πιάσει Κατακαλόκαιρο και η ζέστη αρχίσει και χτυπάει κόκκινα ,και δεν έχεις πως να περάσεις την ώρα σου,
 Γιατί κάποιοι άνθρωποι βάζουν έναν στόχο και μόλις τον πιάσουν νομίζουν ότι ο σκοπός τους ολοκληρώθηκε,την άλλη μέρα αισθάνονται ότι πιάσανε τον παπά από τα .......... και από εκείνη την στιγμή γίνονται (αόρατοι ,ανύπαρκτοι και φυσικά άχρηστοι.)
Πόσο μάλλον όταν ο στόχος είναι μια θέση δημοτικού Άρχοντα στον μεγαλύτερο και αρχαιότερο δήμο της Χόρας που τον παρέλαβε μεν με αρκετά προβλήματα αλλά και ρητορικά όνειρα ότι θα τον αλλάξει,
Αλλά από την επόμενη μέρα τον χάσαμε και έκτοτε ζούμε σε έναν απέραντο ντε μι σκουπιδότοπο και ντε μι οίκο ανοχής,
 έτσι για ποικιλία, όσο για Δήμαρχο καλά αυτόν ποιος τον πιάνει?
Φυσικά κανείς γιατί που να τον βρει "ανύπαρκτος  στον κόσμο του και δυο αυγά Τουρκίας!"
Και εκεί που ο κόσμος τον έβριζε από το πρωί ως το βράδυ και έβλεπε πως αν κυκλοφορούσε και πουθενά θα τον αρχίζανε και στις καρπαζιές μας έστειλε ραβασάκι ότι σκέφτεται να παραιτηθεί.
Χεστήκαμε θα μου πεις , βεβαίως παίρνοντας παράδειγμα από τον πρωθυπουργό μας ουδέποτε μέχρι στιγμής το πραγματοποίησε.
Όμως επειδή είναι πολύ πιο πρωτοπόρος από τον Γιωργάκη πέρασε στην επόμενη φάση,
 σκέφτηκε το εξής
Σου λέει ο Άνθρωπος ,αν είναι να παραιτηθώ δεν πρέπει και εγώ να εξασφαλίσω ένα εισόδημα για τα γεράματα μου ,ο Γιώργος μάλλον τα δικά του τα έστελνε με τον Παπακωνσταντινου στο εξωτερικό με το gulf stream κάτι πρέπει να κάνω κι εγώ ,
Και έτσι σκέψου σκέψου κατέβασε την μεγαλοφυή ιδέα" ρε συ δεν ζητάω τίποτα έντοκα αναδρομικά από το τε που παρίστανα τον Συνήγορο του Πολίτη " και έτσι βγήκε και το παρακάτω άρθρο που θα διαβάσετε από την olympiada





Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουλίου 20, 2011
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/07/patty21.jpg?w=294&h=416Ζούνε τον μύθο τους στην πλάτη του Ελληνικού λαού!
Η ιστορία θα τους καταγράψει ως την πιο άθλια διοίκηση που πέρασε απ΄την Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα.
Μέσα στην χλιδή, κυβέρνηση των Lear Jet και της καλοπέρασης, των πεντάστερων ξενοδοχείων και της αναλγησίας.
Όπως είπε και ο Alex Jones: Fly by night dictators. Δικτατορίσκοι που τους έφεραν νύχτα και θα φύγουν νύχτα έχοντας ασελγήσει πάνω σε αυτή την έρημη πατρίδα.
Η είδηση από την “Αυγή”:
“Το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδείς”, λέει το σχετικό απόφθεγμα. Σε πολλές περιπτώσεις, όμως, συμβαίνει το αντίθετο. Καλή ώρα… ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, ο οποίος δεν έχει πει κουβέντα για τη μέγγενη του Μνημονίου, κάτω από την οποία στενάζει η κοινωνία, ή βάζει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του υπέρ του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, το οποίο κατεδαφίζει το δημόσιο ακαδημαϊκό Πανεπιστήμιο.
Με αγωγή του στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών και ημερομηνία 3.7.2009 ζητεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, από το ελληνικό Δημόσιο να του καταβάλει “νομιμοτόκως το ποσό των 289.220,08 ευρώ” διότι υπέστη ζημιά από “την παράνομη συμπεριφορά της διοικήσεως”.
Η παρανομία, κατά τον δήμαρχο Αθηναίων, βρίσκεται στο γεγονός ότι από τον Μάιο του 2003, οπότε και ανέλαβε Συνήγορος του Πολίτη, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2007, δεν προσαρμόστηκαν οι αποδοχές του με αυτές του προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ούτε του προέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους!
Στα επιχειρήματα που προβάλλει είναι κι αυτό: ότι, ως πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής, “πρέπει να περιβάλλεται από μείζονες εγγυήσεις ανεξαρτησίας” και το χρήμα με ουρά που ζητάει αποτελεί μία εξ αυτών “μισθολογική εγγύηση”. Η αγωγή κοινοποιήθηκε χθες στον Συνήγορο του Πολίτη και βεβαίως προκλήθηκε σάλος.
Λ.ΣΤ.

Βεβαίως κανείς δεν σκέφτηκε να του ζητήσει αποζημίωση για τα χάλια που κατάντησε την Αθήνα επί Δημαρχίας του
Γι αυτό παραθέτω ενδεικτικά κάποια τουριστικά θέματα ευρείας αποδοχής


Πάντως προτείνω αν το δικαστήριο (γιατί τελευταία και η δικαιοσύνη καμιά φορά πέφτει σε ληγμένα )του εκδικάσει να του δοθούν τα χρήματα αυτά να μαζευτούμε μια μέρα όσοι πολίτες επιθυμούμε να του τα δώσουμε όχι από το ταμείο του Κράτους για να μην ζημιωθεί η εθνική οικονομία αλλά από το ιστόρημα μας με μεγάλη ευχαρίστηση σε είδος
Σίγουρα η αγάπη των δημοτών του θα του μείνει αλησμόνητη


 Α και να μην ξεχάσει να πάρει και τα απολύτως προσωπικά του είδη φεύγοντας εύχομαι να είναι απολυμασμενα μην τυχόν και ξεμείνει κάτι και το χρησιμοποιήσει κάνεις και πάθει μαλάκυνση κατά
πλάκας
τα αγγουράκια νομίζω πως είναι μοντάζ,αλλά αν κι αυτά είναι για προσωπική του χρήση τις δροσιές τους να έχει και σε καλή μεριά

Και ένα τελευταίο θα σου έλεγα να πας μια βόλτα στον Πειραιά να δεις πως καθαρίζει μια πόλη και πως χτυπιέται το παραεμπόριο(βλεπε Μιχαλολιακος)  αλλά εσύ είσαι και τόσο μαλακοπιτουρας αδερφάκι μου που μπορεί να πας εκεί και να θες να υπερασπιστής τα δικαιώματα των μαύρων και των πακιστανων για να ξαναγυρίσουν στο παζάρι που τόσο αγώνα κάνανε εκεί οι άνθρωποι για να τους διώξουν.
Λοιπόν δες τι θα κάνεις και άπλα ει στον αγύριστο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου