Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΔΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ

Επειδή ο Αλιτήριος ο Πρωθυπουργός μας έχει και το θράσος να μας καυχιέται ότι μας έλυσε και το πρόβλημα, και με τους κωλογλείφτες τα  παπαγαλάκια του προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να είμαστε και ευτυχισμένοι από εδώ και στο εξής, ας αρχίσουμε να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους .


φροντίζουν βλέπετε οι τοκογλύφοι τώρα που εξασφάλισαν τις υπογραφές να ξεκαθαρίζουν το τοπίο προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.
 Αντιγράφω το άρθρο όπως το βρήκα στο olympia.gr

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Ιουλίου 22, 2011

Ο οίκος αξιολογήσεων Fitch ανακοίνωσε σήμερα ότι θα θέσει υπό καθεστώς «περιορισμένης χρεοκοπίας» (restricted default) την Ελλάδα, κάτι το οποίο θα ανακοινώσει επίσημα μετά το πέρας της συνεδρίασης του ελληνικού χρηματιστηρίου, δηλαδή λίγο πριν τις 5 και μισή το απόγευμα.
Συγκεκριμένα αναφέρει πως την ημερομηνία που λήγει η προτεινόμενη περίοδος της ανταλλαγής ομολόγων θα θέσει την αξιολόγηση του ελληνικού έθνους ως ομολογιακού εκδότη σε «περιορισμένη χρεοκοπία» (restricted default) και θα επιθέσει αξιολογήσεις «χρεοκοπίας» (deafault) στα ελληνικά κρατικά ομόλογα που επηρεάζονται.
Ο οίκος θα επαναθέσει νέες αξιολογήσεις στην Ελλάδα και τα πιστωτικά εργαλεία μετά τη χρεοκοπία (post default), όταν το γεγονός της χρεοκοπίας (default) πραγματοποιηθεί με την έκδοση νέων αξιογράφων για τους ομολογιούχους που θα συμμετέχουν στην ανταλλαγή.
Η απόφαση της Fitch είναι ευρύτατα αναμενόμενη, μετά την συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών στο νέο πακέτο ελληνικής διάσωσης, που συμφωνήθηκε χθες στην σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου