Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ ΣΤΟ ΡΑΜΟΛΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Mανώλης Γλέζος : Aγαπητέ Κάρολε….

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουλίου 24, 2011
glezos-04.jpg
Εν πλώ στο Αιγαίο
24 Ιουλίου 2011
Προς
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Αγαπητέ Κάρολε
Η τιμή στο θεσμό της προεδρίας, καθώς και η φιλία η οποία μας συνδέει, με εμπόδισαν να εκφράσω την αντίθεσή μου, σε μια εκδήλωση για την αποκατάσταση της δημοκρατίας, η οποία τελείται σε εποχή υποτέλειας, μειοδοσίας και υπονόμευσης της ίδιας της Δημοκρατίας.
Τελικά, προτίμησα και πραγματοποιώ ένα ταξίδι μνήμης στο νησιά της εξορίας των ελλήνων, οι οποίοι αγωνίστηκαν για να απαλλαγεί η πατρίδα από την αντιδημοκρατική, στρατιωτική δικτατορία.
Με την ελπίδα εορτασμού μιας πραγματικής δημοκρατίας
Σε χαιρετώ
Μανώλης Γλέζος

Είναι τύχη για τον τόπο να υπάρχουν ακόμα άνθρωποι σαν τον Μανώλη Γλέζο, αλλά και μεγάλη ατυχία να υπάρχει τέτοια μετάλλαξη σε όποιον μένει μεγάλο χρονικό διάστημα στο κτήριο της Βουλής .
Όταν Πρόσωπα με κύρος σαν τον Κάρολο Παπούλια φτάνουν σήμερα να μην βλέπουν την κατάντια της Ελλάδας και να συναινούν και να στηρίζουν έναν άθλιο Πρωθυπουργό, που δόλια και για ίδιο συμφέρον προώθησε την αρπάγη και λεηλασία της .
Εδώ πραγματικά πρέπει να μιλήσουμε για μετάλλαξη.
Δεν είναι επίσης δυνατόν να εγκαλείται  ο απλός Έλληνας πολίτης, να συνεισφέρει από αυτόν τον άνθρωπο και την τελευταία ρανίδα του για να σωθεί ο τόπος ,την στιγμή που συναγελάζεται  με ανθρώπους που δεν έχουν συνεισφέρει τίποτε και έχουν απομυζησει εκατομμύρια ευρώ από την Ελληνική Οικονομία (τραπεζίτες ,εκδότες ,μεγαλοεπιχειρηματίες).
Κάποτε είχα πει ότι ίσως στο σημείο που σήμερα είναι η Βουλή των Ελλήνων παλιά πρέπει να ήταν ο Ναός της Κίρκης .
Ίσως αυτό να δικαιολογεί το γεγονός ότι κάποιοι και κάποιες, μπαίνουν την μια μέρα άνθρωποι και την άλλη μέρα γίνονται γουρούνια και γουρούνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου