Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ


Επιτέλους αλλάζει και στην Ελλάδα ο νόμος για τα ναρκωτικά
 και έτσι οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν χρήση ελεύθερα .
Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχουν τον φόβο να συλληφθούν η να κακοχαρακτηρισθούν κάνοντας χρήση δημόσια.
Ίσως αυτό λύσει πάρα πολλά προβλήματα αυτής της χώρας
 γιατί αν ένας άνθρωπος είναι εθισμένος σε αυτά  και έχει πολύ ώρα να πάρει τήν δόση του έχει στερητικό σύνδρομο και αρχίζει και κάνει πράγματα περίεργα .
Δηλαδή, λέει ασυναρτησίες, μπερδεύει τα λόγια του (κάνει αυτό που λέμε σαρδάμ)  και δεν έχει σαφώς ειρμό στις σκέψεις του) , βεβαίως δεν είναι σε θέση να πάρει σωστές αποφάσεις για το οποιοδήποτε θέμα, από το πιο απλό μέχρι το πιο σοβαρό. Τα αποτελέσματα όπως αντιλαμβάνεστε είναι πολύ βαριά και για τον ίδιο αλλά και για τους γύρω του, και σαφώς και για τις μεγαλύτερες ομάδες ατόμων αν η ατυχία το φέρνει το μέλλον τους να κρίνεται από αυτόν,οπότε επειδή δεν μπορεί να βασιστεί στην δική του κρίση χρειάζεται πάντα την συμβουλή δικών του ατόμων μητέρας, αδερφών, κλπ)για να τον καθοδηγούν και να τον στηρίζουν ,με αμφίβολα πολλές φορές αποτελέσματα λόγω δικής τους υστεροβουλίας.
Και φυσικά ούτε λόγος για δυνατότητα οικονομικής διαχείρισης
Βεβαίως έμενα δεν μου έρχεται στο μυαλό κάποιο τέτοιο συγκεκριμένο άτομο πάντα μιλάω γενικά και αόριστα και φυσικά δεν αναφέρομαι σε άτομα της πολιτικής.
Απλά σκέφτομαι πόσο καλύτερα θα ήταν αν το συγκεκριμένο άτομο που αναφέρουμε σαν χρήστη την στιγμή που αισθανόταν θολωμένο τράβαγε τους μπάφους του και καθάριζε ,οπότε θα έπαιρνε πολύ πιο καθαρές αποφάσεις και στο κάτω κάτω αν έκανε και καμιά μαλακία αυτή θα ήταν αποκλειστικά με απόφαση δική του και όχι με επιρροές μιας ολόκληρης οικογένειας η μιας ομάδας συμβούλων .

Μπράβο οφείλω να ομολογήσω ότι πρόκειται για πολύ Προοδευτική απόφαση.
Αλλά άμα σκεφτείς ότι μπορεί να σε πάνε μέσα γιατί κάπνιζες τσιγάρο ενώ δίπλα καμαρώνει κάποιος που καπνίζει χόρτο είναι και λίγο τρέλα ε'ε'.

Μάλλον θέλουν να αποβλακώσουν τον λαό για να περάσουν καινούρια μέτρα μου φαίνεται,
Η να μην τους πάρει με τις πέτρες από Σεπτέμβρη

Ότι και να κάνετε το Γουδί δεν θα το Γλυτώσετε

Την φωτο την βρήκα στο blog sibilla.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΣΤΙΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΡΓΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή