Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΔΕΘ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ


Ανοησίες
Γιατί να τρέμει την ΔΕΘ ο Γιώργος ,ο Γεωργάκης μας το καμάρι μας
Η Ψυχή του τόπου ,η μόνη ελπις του έθνους
Τι έχει να φοβηθεί ?
Αυτός δεν είναι που μας πήρε γεμάτους αβεβαιότητα για το αύριο και μας γέμισε ΣΙΓΟΥΡΙΆ.
Αυτός δεν είναι που ενώ χρωσταγαμε σε όλο τον κόσμο κατάφερε χάρις στην πολιτική του και στις σώφρονες κινήσεις του η χώρα να μην χρωστάει δραχμή και να κινείται με αέρα Ελβετίας στα διεθνή Χρηματιστήρια.
Αυτός δεν είναι που μηδένισε τους δείκτες ανεργίας που καλπαζαν στα ύψη και τώρα βάζουμε αγγελία στις εφημερίδες μήπως και βρούμε κανέναν άνεργο να τον βγάλουμε άντρα της χρονιάς
Αυτός δεν είναι που ενώ δεν μπορούσαμε να κυκλοφορησουμε από την αυξημένη εγκληματικότητα έδωσε τον αέρα της ασφάλειας και της σιγουριάς σε κάθε Ελληνική οικογένεια και σε κάθε ηλικιωμένο σ'αυτον τον τόπο .
Που ενώ δεν μπορούσαμε να κυκλοφορησουμε από τους εκατοντάδες αλλοδαπούς  εγκληματίες, τους ναρκομανείς ,τις πόρνες στους κεντρικούς δρόμους στις μέρες μας έφερε νεαρά κορίτσια και αγόρια να μοιράζουν λουλούδια στους περαστικούς.
Αυτός δεν είναι που μας βρήκε χωρίς σύστημα υγείας ,χωρίς φάρμακα ,χωρίς γιατρούς και τώρα μας κυνηγούν οι νοσοκόμες στους διαδρόμους των νοσοκομείων και πολλές φορές και στους δρόμους και στα σπίτια μας για να μας δώσουν το φάρμακο μας έστω και με το ζόρι.
Αυτός δεν είναι που αναβάθμισε την παιδεία, που τα παιδιά μας μπορούν πλέον να πηγαίνουν σχολειό σε κλιματιζόμενες αίθουσες με πληθώρα εκπαιδευτικών ,με άφθονο εκπαιδευτικό υλικό, βιβλία υπολογιστές ,βοηθήματα, κλπ.
Την ακεραιότητα της χώρας και την αναγνώριση της ανεξαρτησίας της
και των Κυριαρχικών της δικαιωμάτων που χάρις σε αυτόν έγιναν πασίγνωστα και εδραιώθηκαν στα μυαλά όλου του κόσμου

Πόσες άλλες μαλακίες ακόμα  μπορείς να πεις γι αυτόν τον παλιοκαραγκιοζη του Κερατά
Αυτόν τον Τσογλανο που ήρθε εδώ μόνο και μόνο για να ξεπουλήσει την Ελλάδα και μέχρι τώρα τα καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο
Αυτόν τον Αληταρά που αντι να ξεσηκωθούμε και να τον στήσουμε στον τοίχο τον καμαρώνουμε
Να τον χαιρόμαστε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου