Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .


Τρίτη, 16 Αυγούστου 2011

ΓΥΜΝΟΣΤΗΘΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑΑπο την εφημεριδα AEGEAN NEWS

Γυμνόστηθη διαμαρτυρία για τη δίκη της Τιμοσένκο στην Ουκρανία.. (ΦΩΤΟ)Δύο νεαρές ακτιβίστριες της οργάνωσης Femen, που συχνά οργανώνουν γυμνόστηθες διαμαρτυρίες για να προβάλουν τα αιτήματά τους, αιφνιδίασαν τους δεκάδες αστυνομικούς οι οποίοι είχαν το νου τους στη διαδήλωση που είχαν οργανώσει υποστηρικτές της Τιμοσένκο.
Οι δυο γυναίκες σκαρφάλωσαν στην οροφή μιας αστυνομικής κλούβας, παρκαρισμένης κοντά στα δικαστήρια, στο κέντρο του Κιέβου, έβγαλαν τις μπλούζες τους και άρχισαν να χλευάζουν τους αστυνομικούς και τους πολιτικούς η θέση των οποίων, όπως είπαν, είναι... μέσα στην κλούβα.
«Το όχημα αυτό είναι ρεζερβέ για τους ληστές», φώναζαν χαρακτηριστικά οι ακτιβίστριες μέχρι που αστυνομικοί κατάφεραν να ανέβουν στο όχημα και να τις συλλάβουν.
Η Τιμοσένκο κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας με αφορμή μια συμφωνία που υπέγραψε με τη Ρωσία το 2009, όταν ήταν πρωθυπουργός, για την αγορά φυσικού αερίου.
Η κυβέρνηση του προέδρου Βίκτορ Γιανούκοβιτς υποστηρίζει ότι η συμφωνία επιβάρυνε την Ουκρανία με υπερβολικά υψηλές τιμές για τις εισαγωγές φυσικού αερίου.
Η Femen οργανώνει συχνά διαμαρτυρίες για τα δικαιώματα των γυναικών και έχει κάνει εκστρατείες κατά του «σεξοτουρισμού» στην Ουκρανία αλλά και για την κακομεταχείριση των γυναικών σε ορισμένες περιοχές της Μέσης Ανατολής.
Τάσσεται γενικώς κατά του κατεστημένου και στο παρελθόν έχει επικρίνει και την Τιμοσένκο για την πολιτική της.
Εξηγώντας τη σημερινή διαμαρτυρία τους, η Ίνα Σεφτσένκο, 21 ετών και η Οξάνα Σάτσκο, 23 ετών, είπαν ότι η οργάνωση τάσσεται κατά «του βρόμικου πολέμου μεταξύ δύο εγκληματικών συμμοριών που παρουσιάζεται στο λαό ως μάχη μεταξύ του καλού και του κακού» .
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου