Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

από το KENTRI NEWS
Published on 05 Αυγούστου, 2011


Φωτιά και λάβρα για το ΠΑΣΟΚ και τον πρωθυπουργό είναι σε συνέντευξή της η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου. Για το κυβερνών κόμμα υποστηρίζει πως «εκλήθη το ΠΑΣΟΚ από ξένα κέντρα να κυβερνήσει, για να περάσουν » όπως λέει «αυτά τα μέτρα για την οικονομία, γιατί δεν θα μπορούσαν να περάσουν σε καμία περίπτωση με δεξιά κυβέρνηση. Τα μέτρα αυτά δεν τα εφάρμοσε ο λαός, έρχονται από κάποια ξένα κέντρα εξουσίας, όπως το ΔΝΤ».  τονίζει.
Δηλώνει επίσης ότι ο Γιώργος Παπανδρεόυ δεν είναι ιδιαίτερα ευφυής. «Δεν τον υποτιμώ, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι μεθοδικός δεν τον θεωρώ ιδιαίτερα ευφυή, αλλά είναι πράγματι μεθοδικός σε αυτό που κάνει».
Μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ,  η Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου, δηλώνει πως την ενδιαφέρει η υστεροφημία της. » Το κεφάλαιο «Δήμητρα» δεν έχει κλείσει ακόμη, σε ότι αφορά την ιστορία της Δήμητρας. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα απαντήσω, γιατί είμαι μόνη μου και κουράστηκα να παλεύω με μια «Λερναία Ύδρα» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως καταλαβαίνετε δημιουργούν το προφίλ του κατάληλου ανθρώπου για να χρησιμοποιηθεί σαν ΠΙΟΝΙ
εύκολα πείθεται και γίνεται φανατικός σε έναν στόχο  " we need financial govermend and we need it soon".
και παράλληλα αν ξεκινήσει κάτι χάρις στην μεθοδικότητα του το κάνει τέλεια με την αδιασάλευτη ηλιθιότητα μιας μηχανής ,χωρίς ευαισθησίες και χωρίς συναισθηματισμούς.
Το ίδιο ακριβώς μάλλον έγινε και στην περίπτωση που ο Αντρικός και το Σόι του τον έβαλαν στο κόλπο της κονόμας εφ όσον άρχισε να μαζεύει, με την συστηματικότητα μιας μηχανής δεν μπορεί να δει τίποτε άλλο γύρω του παρά μόνο spreads και διαφορές αγοραπωλησίας
Δεν μπορεί να κάνει λάθος η Δήμητρα τον ξέρει από μικρο παιδί.
Κι αν θυμάστε κι ο Αντρέας το είχε πει ξεκάθαρα .
Αν η Ελλάδα έχει την ατυχία να πέσει στα χέρια του,
 Μαύρο φίδι που την Έφαγε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου