Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΤΡΕΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ

Το άρθρο το βρήκα στο blog.gr και το αντιγράφω για καθαρά επιστημονικούς λόγους

Ελληνίδα παρουσιάστρια σε μάγειρα στην Πάρο: Μη βάλεις γάλα... στην μπριζόλα μου!

23/08/2011, Τομέας:LIFESTYLE
Blog.gr Facebook
Μπορεί στο νησί να μην την ήξεραν όλοι, ωστόσο, φρόντισε η ίδια να την μάθουν και, μάλιστα, με μία μόνο ατάκα... Ο λόγος
για την Κατερίνα Κανούργιου που μπήκε στην λίστα των πιο hotεπώνυμων «μαργαριταριών» με μια... μπριζόλα γάλακτος!
Όπως διαβάζουμε στο editorial του Πέτρου Κωστόπουλου στο «Down Town», η Κατερίνα και τρεις φίλες της παρήγγειλαν μπριζόλες γάλακτος σε γνωστό εστιατόριο στη Νάουσα της Πάρου. Εκεί ήρθε το τραγελαφικό της ιστορίας, που αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 
Ο σερβιτόρος έσπευσε να δώσει την παραγγελία και, 10 λεπτά αργότερα, η ξανθιά παρουσιάστρια έτρεξε έντρομη στην κουζίνα για να βρει τον μάγειρα. «Τις έβαλες τις μπριζόλες;», τον ρώτησε και, όταν εκείνος της απάντησε αρνητικά, ήρθε η ατάκα που άφησε εποχή: «ευτυχώς, γιατί την δικιά μου δεν την θέλω με γάλα»!!!
Ναι, καλά διαβάσατε... Η παρτενέρ του Νίκου Μουτσινά μπήκε στο πάνθεον των επωνύμων που έχουν πετάξει τις απίστευτες ατάκες, όπου τα πρωτεία -φυσικά- εξακολουθούν να κατέχουν η Ελένη Μενεγάκη και η Άντζελα Δημητρίου...

 


Βέβαια δεν πρέπει να μας φαίνεται περίεργο.
φανταστείτε να ζητούσε λαχανικά στον ατμό και να έτρεχε έντρομη να σταματήσει την ατμομηχανή που θα εφορμούσε στο πιάτο της !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου