Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Όλοι οι Αλβανοί συμφωνήσανε
 τέτοια γοητεία ,τέτοια τσαχπινιά ,τέτοια ευφράδεια,αυτός είναι άντρακλας, άφοβος ,ατρόμητος και γοητευτικός
 εντάξει δεν λέμε έχει και 50 άτομα φρουρά\ αλλά είχε τα  κότσια μέχρι και τον Κουφοντινα να παει να δει στον Κορυδαλλό.
Τόσες ώρες μιλάγανε, τι του έλεγε να πει,τι του έλεγε να μην πει ,τι των ρώταγε αν έχει ξεχάσει γιατί αν δεν τα θυμόταν ακόμα κάλως άλλα άμα τα θυμόταν έπρεπε να τα ξεχάσει και αυτό χρειάζεται στοργή.
Στοργή,ΜΚΟ,και προδερμ αυτός είναι άντρας
Εν πάσει περιπτώσει για τους Αλβανούς ο Πεταλωτής ανέβηκε πολύ ψηλά
Ήρωας, θεριό ανήμερο ,Παλικάρι αχ! από εν αν τέτοιο άντρα γουστάρουμε όλοι στο χωριό !θέλουμε ένα αυτόγραφο! ,και επειδή αυτός είναι περήφανος! και δεν θα μας δίνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί θα πηγαίνουμε να τον κλέβουμε να τον αγγίζουμε όταν κοιμάται
άλλος το βρακάκι του (αχ αυτό το βρακάκι σχεδόν απείραχτο,δεν θα είχε τι να βάλει μέσα)
αλός το i phone άλλος τα τσαντάκια της κόρης του, ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να τα κρατούσε κανένα απογευματάκι .
Όλοι κουτσοί στραβοί Μα είναι δυνατόν να μην αναγνωρίσει τον Πεταλωτή;πέσανε λοιπόν να τον κλέψουμε ιδού και το άρθρο

Γράφει η Τρολυμπία

«Ξύπνησα και είδα έναν άνδρα στο δωμάτιο μου»

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Πεταλωτής στην κατάθεση του για την απόπειρα ληστείας εις βάρος του που όπως υποστηρίζει, διέπραξε οικονομικός μετανάστης Αλβανικής καταγωγής.
«Ξύπνησα και είδα έναν άνθρωπο να περιεργάζεται τα τσαντάκια της κόρης μου». Συμπλήρωσε, πριν αναγνωρίσει με σιγουριά τον στυγερό εγκληματία στο πρόσωπο ταπεινού εργάτη ο οποίος διαμένει στην χώρα μας από 8 χρονών και εργάζεται νόμιμα ως μισθωτός στον ιδιωτικό τομέα. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν φοροδιαφεύγει, δεν είναι “κοπρίτης”, ίσως όμως να αρκεί το ότι είναι “Αλβανός” για να δικαιολογήσει την σιγουριά του υφυπουργού.
Δεν θέλουμε να αμφισβητήσουμε τις ικανότητες του πολιτικού ανδρός να διατηρεί την ψυχραιμία του σε συνθήκες πανικού. Υπάρχουν όμως ορισμένα στοιχεία στην κατάθεση του που έχουν οσμή στερεοτύπων και -γιατί όχι;- υφέρπουσας ξενοφοβίας.
Όπως ο ίδιος ο πανίσχυρος άνδρας αναφέρει, όταν τον αντελήφθηκε, σηκώθηκε από το κρεβάτι ουρλιάζοντας. Προφανώς με την ιαχή των περήφανων καρατέκα και όχι με στυλ υστερικής πεθεράς που μαθαίνει ότι η νύφη της απατά τον μοναχογιό της.
Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι υπάρχουν δύο ήδη καρατέκα: Αυτοί που ουρλιάζουν “χάαααααα” και σπάνε την σανίδα και αυτοί που σπάνε την σανίδα και έπειτα ουρλιάζουν “ουάααααα”. Εννοείται ότι ο ισχυρός άνδρας ανήκει στην πρώτη κατηγορία…
Προκαλεί εντύπωση λοιπόν, πως ο υπουργός μέσα στα ουρλιαχτά του λυκόφωτος, μπόρεσε να διακρίνει το ολόλευκο μαγιό τύπου “σλιπ” που φορούσε ο εισβολέας. Εδώ τίθεται και το ερώτημα: “Καλά, τελείως γκάου ήταν ο άνθρωπος; Με άσπρο βρακί γλίστρισε μέσα στη νύχτα για να διαπράξει το έγκλημα; Πάλι καλά που δεν φορούσε και λαχανί φωσφοριζέ μπλούζα με σήμα συγκροτήματος Αλβανικής τρανς”.
http://www.photofeatures.com/accept/images/thumbs/accept-15a.jpgΗ συνέχεια της περιγραφής, δείχνει πραγματικά τις αρετές του πολιτικού ανδρός που παρά τις συνθήκες μάχης, μπόρεσε να αποδώσει την λεπτομερέστερη περιγραφή στα νεώτερα αστυνομικά χρονικά: Ο δράστης, όπως μπόρεσε να διακρίνει, ήταν κάτω των 30 ετών, ευκίνητος, γυμνασμένος, με πόδια ποδοσφαιριστή, κοντά μαλλιά και έντονο βλέμμα, στρογγυλό πρόσωπο, ύψος γύρω στο 1,80, φωνή δυνατή και βραχνή.
Θα μπορούσε λοιπόν, να ήταν ο UDO, ο θρυλικός τραγουδιστής των Accept. Είναι όμως Γερμανός και κάτι τέτοιο θα αντίκειτο στις αρχές του “κινήματος” που ορκίζεται ότι οι “Γερμανοί είναι φίλοι μας”.
Άρα, επικρατέστερος ένοχος κρίθηκε ο Αλβανός, νόμιμος οικονομικός μετανάστης, που φαίνεται ότι αποφάσισε να ρισκάρει την καριέρα του και την 20ετή παρουσία του στην Ελλάδα, για να κλέψει το i-pod της κόρης του υφυπουργού. Ποιές δηλαδή οι πιθανότητες ο Αλβανός εργάτης να ήταν fan της bebe lily και της Barbie βασίλισσας των ωκεανών;
Το μόνο που μπορεί να δικαιολογήσει την σιγουριά του υφυπουργού ότι ο δράστης ήταν αλλοδαπός, είναι το ενδεικτικό συμβάν: Όταν έφτασε κοντά του έξω από το δωμάτιο γύρισε, όπως είπε, και ουρλιάζοντας σήκωσε το χέρι του για να τον κτυπήσει. Τότε είδε ότι κρατούσε κάτι χωρίς να μπορέσει να προσδιορίσει τι ήταν. Ο δράστης, όπως κατέθεσε, τράπηκε σε φυγή, κατεβαίνοντας με ορμή τις σκάλες προς τον κάτω όροφο του διαμερίσματος, οπότε άκουσε θόρυβο από την πτώση του στις σκάλες και μια κραυγή πόνου.
Δηλαδή ο δράστης, σήκωσε το χέρι του που κρατούσε κάποιο αντικείμενο για να χτυπήσει τον υπουργό αλλά δεν το έκανε!!
Ποιές οι πιθανότητες για οποιονδήποτε
Από την άλλη, είναι δυνατόν να ζει τόσα χρόνια στην Ελλάδα και να μην αναγνωρίσει τον κύριο Πεταλωτή;;
Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν και οι δικαστικές αρχές, αφού παρά την σιγουριά του υπουργού, με απόφαση που εξέδωσε χθες το Μονομελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου έγιναν δεκτές οι αντιρρήσεις του 27χρονου υπηκόου Αλβανίας E. P. κατά της αποφάσεως απέλασης και κράτησής του αλλά και της εγγραφής του στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων!!
Ποιός είπε ότι η δικαιοσύνη δεν έχει χιούμορ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου