Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ SPECIAL OLYMPICS

               special olympics αθηνα 2011

Πολύ μελάνι χύθηκε τις τελευταίες ήμερες σχετικά με την απόφαση του πρωθυπουργού να μην παρευρέθη στην τελετή έναρξης των special olympics 20011.
άλλοι είπαν με φθόνο ότι φοβήθηκε το γιουχάισμα άλλοι ότι είχε πολύ δουλειά με τα cds, δεν είναι όμως έτσι.
Ο Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου είναι ένας πρωθυπουργός με συναίσθημα και πολύ ορμητικός, βλέποντας τους αθλητές να αγωνίζονται θα ήθελε και αυτός να βάλει την εκάστοτε στολή του,ανάλογα με το άθλημα και να κατακτήσει όλους τους τίτλους .
Όμως το μεγαλείο της ψυχής του τον έκανε να συγκρατηθεί,
έχοντας πιστέψει ακράδαντα στους στίβους της πολίτικης ότι ανάμεσα σε στραβούς υπερτερεί πάντα ο μονόφθαλμος  αυτός ήταν πάντα και ο λόγος άλλωστε που ποτέ του δεν κέρδισε καμία μάχη, ούτε σε επίπεδο Ζωής ούτε σε πολιτικής.
Για όλα αυτά λοιπόν ήταν αμετάκλητη η απόφαση του να μην παρευρεθεί στην τελετή της έναρξης
Άλλωστε όλα όσα  λενε οι κακές γλώσσες είναι ψευδή διότι είχε εισάγει τόσο πολλούς κοσσοβαρους ματατζηδες που θα μπορούσε να τοποθετήσει έναν δίπλα σε κάθε θεατή όποτε δεν θα είχε κανέναν κίνδυνο γιουχαισματος αντιθέτως δε σαν νέος Νέρων με ένα σήμα του και με την πίεση ενός κεφαλοκλειδωματος η μερικών χτυπημάτων με γκλομπ οι επευφημίες θα γέμιζαν τον Αττικό ουρανό
Ίσως σκεφτεί να πα ει στην τελετή λήξης όπου λόγω των νοητικών του άθλων ίσως πάρει τον τιμητικό τίτλο του Ανάπηρου της Χρονιάς.
Ανάγκη χρημάτων δεν έχει οπότε τυχόν αμοιβή που μπορεί να συνοδεύει το έπαθλο μπορεί να κατατεθεί η στην ΜΚΟ του Αντρικου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (εκεί δηλώνει διεύθυνση)
Η στην Ελβετία αν έρθει η ώρα θα σας δώσουμε και πλήρη διεύθυνση.

Πάντως άσχετα με όλα αυτά καλή δύναμη παιδιά πάντα δυνατά και πάντα να αγωνίζεστε για τα ιδανικά σας.
Σκοπός πολλές φορές δεν είναι η νίκη αλλά η συμμέτοχη και η προσπάθειά...ΜΠΡΆΒΟ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου