Προειδοποιηση για τον Αναγνωστη

Τα Blogs πολιτικού περιεχομένου όπως και το ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ περιέχουν ενίοτε υλικό ακατάλληλο για ανηλίκους και συχνά σατυρικό ή υβριστικό.
Κανείς δέν υποχρεώνει κανέναν να το διαβάσει, δεδομένου οτι εκφράζει προσωπικές απόψεις.
Αν νομίζετε ότι σας ενοχλεί παρακαλώ απομακρυνθείτε από την σελίδα .






Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Η ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ Η ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΗΓΜΕΝΑ


Βγήκε ο Ανεκδιήγητος υποτίθεται πρωθυπουργός και εκτελεστής της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου και μας απηύθυνε διάγγελμα, για όσα έχει κάνει ,για το τι θα κάνει, και για να του δώσουμε και την ευχή μας να γλύφει με μεγαλύτερη άνεση τους πιστωτές μας , ( Άντε πάρε ένα ΦΤΟΥ ΣΟΥ  προκαταβολικά) ,
Και εδώ ο Λαός, δηλαδή όλοι εμείς έπρεπε να πέσουμε στα γόνατα, και σαν την Βούλα Πάλα η την Ναργκις στις παλιές ελληνικές ταινίες (βλέπε βίντεο) και να του ζητήσουμε συγχώρεση που τον πικραναμε κιόλας.)

Ποιον ! Αυτόν τον ακούραστο εργάτη και υπερασπιστή των συμφερόντων μας,τον άνθρωπο που άλλη έννοια δεν έχει πως να μας βρει τον καλύτερο αγοραστή . Χωρίς ούτε καν να μας δει στα δόντια.
Πάντως σίγουρα η δεν μένει στην Ελλάδα ( αφού όλο ταξιδεύει) η τα ναρκωτικά που παίρνει τελευταία είναι σίγουρα ληγμένα η από κακό προμηθευτή .
Κάτι που θα πρέπει σίγουρα να το προσέξει το παλικάρι.

Άλλα τι μπορείς να περιμένεις απ έναν άνθρωπο που γεννήθηκε 16 Ιουνίου την ήμερα που η Εκκλησία μας γιορτάζει τον Άγιο Μνημόνιο, γι αυτό από μικρός κόλλησε με τους Εβραίους, από τις πολλές καρπαζιές που του δίνανε τα άλλα παιδιά την ήμερα των γενεθλίων του.
Δεν θέλεις και πολύ επιρροές από μανα και παππού τα ψυχολογικά στα ύψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου